|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
21-08-2007, 19:34 | #1 | ||
Banned Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 0 |
Brezilyalı yıldızlara milli davet A.A. 21 Ağustos 2007 Brezilyalı yıldız oyuncular Kaka ve Ronaldinho, yeniden milli takıma döndü. Bu yıl Venezuela'da yapılan Copa America'ya mazeret belirterek katılmayan Kaka ve Ronaldinho, 'Sambacıların' kupayı kaldırmasının ardından oynayacakları ilk milli maç için aday kadroya davet edildi. AC Milan'da oynayan Kaka ve Barcelona'nın yıldızı Ronaldinho, milli takımın yarın Cezayir'e karşı oynayacağı dostluk maçı için aday kadroya çağrıldı. Teknik direktör Dunga, Montepellier's La Mosson Stadyumu'nda yapılacak maç için, kaleci Julio Cesar, savunma oyuncusu Lucio, orta saha oyuncusu Lucas ve forvet Rafael Sobis'i takıma dahil ederek, takımda 4 farklı değişiklik yaptı. Öte yandan, Copa America kadrosunda yer alan Helton, Alex, Gilberto Silva, Anderson, Afonso ve Fred ise milli takıma davet edilmedi.
__________________ ..Not Found.. | ||
|
21-08-2007, 19:50 | #2 | ||
Son Barikat Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 | gitseler de faydalı olamıyorlar.ronaldinho sakatlanıcam diye oynamıyoki
__________________ BEŞİKTAŞLI olunmaz BEŞİKTAŞLI doğulur.. Ölüm kalım arasında aklım beyazında karasında... | ||
21-08-2007, 19:52 | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 26 | evet doğru tespit
__________________ | ||
22-08-2007, 03:07 | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 20 | Ben de bizim Bobo'yu falan çağırdılar zannettim
__________________ Karanlık aydınlıktan, yalan doğrudan kaçar, güneş yalnız da olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar.. | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |