![]() |
ronaldo kendine geliyor http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...aldo423333.jpg Nobre’nin menaceri Juan Figer tarafından Beşiktaş’a önerilen ve Başkan Yıldırım Demirören’in Siyah-Beyazlı formayla görmek istediği Ronaldo, yavaş yavaş gerçek kimliğine bürünüyor. Fazla kiloları nedeniyle eleştirilen Brezilyalı yıldızın kısa sürede tam 9 kilo verdiği ve 89 kiloya düştüğü kaydedildi. Corinthians’ta çok başarılı bir görüntü çizen Ronaldo’nun yakın bir zamanda Brezilya Milli Takımı’na da seçilmesi bekleniyor. Görüşmeler sezon sonu Gol yollarında sıkıntı yaşayan Beşiktaş’ta, Başkan Yıldırım Demirören Ronaldo’yu transfer edip, bombayı patlatmayı amaçlıyor. Bonservis bedelsiz oyuncuları renklerine bağlayıp, Ronaldo gibi önemli bir ismi transfer etmeyi planlayan Siyah-Beyazlılar’ın sezon sonunda harekete geçeceği kaydedildi. Eski Beşiktaşlı Zago’nun da transfer için aracılık yapmaya hazır olduğu bildirildi. |
89 kiloya düşmüş bi 5 kiloda daha verirse eski ronaldoyu izlemeye hazırız |
alın ronaldoyu bıran once yoksa cok gec kalacagız |
Alıntı:
|
bu adam dogustan futbolcu isterse 95kilo olsun bizim takimizda görmek isterim aldigini atar söz ettigimiz adam dünyanin en iyi golcüydü birara gözümde halende öyle. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
pres yapmasını beklemiceksek ki ben beklemiyorum hemen gelsin bize bitiriciliği lazım |
ne presi yaa boşversene bobo pres yapıyomu sanki nobre yapar presi :D |
Alıntı:
|
bnce batuhan için çok erken arkadaşım yaa biraz aklı başına gelsin 1 sene daha en azndan kiralık oynamalı diyorum ben ama farketmez yanii nobrede olsa bşka biride olsa ronaldo gol kralı gelir gelmez olur ztn |
yapmayın etmeyin arkadaşlar menajerlerin yaptırdığı haberler bunlar oyuna gelmeyelim ölmüş eşşeği bize kakalayacaklar , fm oyunu oynamıyoruz Allah aşkına saçmalamayalım. |
fm oyunuyla alakası yok nasıl gol vuruşları oldunu herkes biliyor adam zayıflıyor oynuyor doğal olarak zayıflıyor ve gerçekten yararlı olucağını düşünüyorum fm oyunuyla ne alakası var onu anlamadım ? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bende onu diyorum iştee arkadaşım ben mantıklı konuşuyorum ronaldo yararlı olucaktır gelince izledin mi son dönem performansnı corintiasta 9 maçta 6 gol attını biliyomsnn bizde o performansı gösteren kaç foret var sorarım sana emekli ölcak diysun ama ölüsü türkiyede kral olur rahat ol senn |
ronaldo nun kilo vermiş hali 89sa istanbulda 100 ü bulur herhalde :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Eğer Alacaksak alalım su adamı. |
Alıntı:
|
ronaldonun ölüsü bu ligde gol kralı olur |
adının bile türkiye ligine fazla geleceğini düşünüorum!!... alınmalı bencede... |
Oooo 90 kiloya düşmüş, büyük gelişme, şimdi çok iş yapar, depar atabilecek duruma da gelmiş!..Hey Allahım... |
Alıntı:
|
ayrıca batuhan ronaldo 2 lisi oynarsa batuhanda havalara giremez çünkü yanında efsane olmuş adı rakibi titreten biri var ronaldo var olucak |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
yusuf la ronaldo yu bir tutmak hatadır çünkü yusuf ronaldo gibi hiç 100 kilo olmadı ayrıca ronaldo çok ağır sakatlıklar geçirdi oysa yusuf hiç bir ciddi sakatlık geçirmedi . Batuhan bu karakterle giderse ondan bişey olmaz . |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bence ronaldoda zarar etmeyiz forma satisi sponsor besiktasin sesini duyurma adina vs vs türkiye liginde faydali olur bence bobodan daha faydali olur kesin bakacaz görecez |
Alıntı:
|
Alıntı:
ne fark eder ha 32 ha 34 adam bitik kilo su ayrı dert müzmin sakatlıkları ayrı dert . o artık emekli olur brezilya da . |
Hadi bakalım hayırlısı. |
kilolu halini gördümde iğrenç ya |
Türkiye`de Saat: 14:49 . |