![]() |
bu adamın gelmesi beşiktaşa çağ atlatır.forma satışı.avrupadaki yankısı.ve takıma katacakları. |
Bence çığ atlatmaz ama yararlı olacağı kesin.Neticede ronaldo.Ama ona verilecek parayla daha uzun vadeli yatırım yapabilir Beşiktaş işin o kısmıda var.Carlos içinde fenere çığ atlatır diyorlardı.görüyoruz hallerini.adam yatıp parasını kazanıyo.Ronaldoda aynı mantıkta gelebilir benim korkum o |
Gelse güzel olur ama bizim yönetimin,Ronaldo ile ilgileneceğini düşünmüyorum.Zaten böyle devam ederse,Avrupa'dan bir kulübe gider. |
Birilerinin ronaldo aşkı depreşti yine Allahım sen sabır ver . Beşiktaş ile ne alakası var bu haberin neden buraya koydunuz. |
artık şu güney ame4rikalı evdasından vazgeçsek iyi olur, yeterince var bunlardan zaten, çeşit yapmak her zaman fayda getirir... |
Herseyi olacagina birakin.......ronaldo bir marka büyük bir isim ve futbolcu kabul....ama ne futbolcular var isimsiz olan ve bir okadar iyi olan...... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bu adam daha oynar :) |
arkadaslar konuları ılgılı bolumlere acalım ;) ronaldo hakkında bende gures kulubumuze alalım dıyodum halen de aynı seyı savunuyorum transfer yapmak ıcın yapmayalım geldıgınde bıze faydalı olabılecek ve SÜREKLİLİĞİ olan yabancılar lazım ernst gıbı sıvok gıbı yanı orda attıgı gol bana cvp falan olmaz |
Türkiye`de Saat: 04:41 . |