![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ARALIK 2007 Aralık ayında genel olarak gerginsiniz. Kendinizi kontrol etmeniz, her türlü ilişkilerinizde gerçekleşebilecek karışıklıkları önleyebilir. Konu ne olursa olsun. sorunun ne olduğunu anlamanız ve çözümü için ortak bir sonuç aramanız sizin yararınıza. Bunun yanında kendinize birtakım sınırlar çizmek de isteyebilirsiniz. Mesleki konularda fazla açıldığınızı düşünmeniz ve daha tutarlı davranmanız gerektiğini de düşünebilirsiniz. Ayrıca olmadık konularda tartışmalara girmeniz de söz konusu olabilir. Kalabalık ortamlardan biraz uzak kalmanız daha yararlı olabilir. Diğer tarafdan yolunda gitmeyen aşk, iş ve dostluk ilişkilerinizde bir düzelme, iyiye doğru dönüş olabilir. Maddi olarak bir rahatlama dönemine gireceğiniz için aşırıya kaçmamak kaydıyla harcamalarınızda rahat davranabilirsiniz. Bazı kişilerden, cazip teklifler alabilirsiniz. İlk bakışta sizin lehinize gibi görünen bu tekliflere dikkatli yaklaşmalısınız. Önceden görülmesi zor olan bazı pürüzler olabilir ve zararlı çıkabilirsiniz. Eğer siz bir erkekseniz tanıdığınız fakat hiç hesapta olmayan bir bayan aniden ortaya çıkabilir. Bunların yanısıra olgun yaşta bir İkizlerseniz ve belli bir kazancınız varsa, bunu geliştirmeniz de olasıdır.
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Her zaman derim yaw, var mı ikizler kadar afilli bir başka burç??? he..he!! Tüm özelliklerini övünerek taşıyorum, uygun mesleklerde yazdığı gibi 'reklamcı'yım işte yaa, mesleğimi de çookkk seviyorum. Sağolasın burcum! ![]()
__________________ ....bakışların gittiğin yerden uzak, yoksa gelirdim..!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
AyNaKoLiK ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | vayy be ben neymişim be abi??? ![]()
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | ayni beni anlatio:d
__________________ Evlenince Kocam Beşiktaş'lı Olsun .. Çocuğumuza Ninnimiz Kartal Gol Gol Olsun.... Neyliyim Siyah Dediğimde Beyaz Demeyen Sevgiliyi .. ! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |