![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Aslan Siz lider olmak icin doğmuşsunuz. Sözünü dinleten, dediğini yaptıran birisiniz. Kararli tavırlarınız çevrenizdekileri etkiliyor. Insanların arkadaş olmak isteyebileceği birisiniz. vayy sevdim bu işi ![]() | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Panter Esrarengiz birisiniz. Ne zaman nasıl davranacağınız pek belli olmuyor. Coğu şeyden ilk sizin haberiniz oluyor bu yüzden çok ilgi görüyorsunuz. ![]() ![]() ![]()
__________________ Karanlık Aydınlıktan, Yalan Doğrudan Kaçar. Güneş Yalnızda Olsa Etrafa Işık Saçar. Üzülme Doğruların Kaderidir Yalnızlık. Kargalar Sürüyle KARTALlar Yalnız Uçar. | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Maymun Yerinde duramayan birisiniz.Cok arkadaşınız var ve sosyal yaşamınız cok renkli.Dedikoduyu biraz seviyorsunuz. Sizi tanıyan sizin gibi biri daha olmadığını düşünüyor. Dikkat çekmeyi cok seviyorsunuz. Benden bir tane daha yok ki ![]()
__________________ KaRa SeVDa KaRa SevDa Dedikleri daha ne olabilir ki ? | ||
| | |
| | #4 | ||
| alayına isyann... ÇARŞI ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | aslan görünüyorum ama değilim ben doğduğmdan beri kartalım ![]() | ||
| | |
| | #5 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Kaplumbağa Uyumlu, sıcakkanlı birisiniz. Size nasıl davranılmasını istiyorsanız siz de herkese öyle davranıyorsunuz. Sadık ve dürüstsünüz, yapmacık insanlara ve dedikoduya karşısınız. ![]() ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Agustos 16 - 25 ~ Fare Fare Sessiz sakin ama cok zekisiniz. Dost canlısı, sevilmeyi bekleyen tavırlarınız ilgi çekiyor. Küçük bir arkadaş grubu size yetiyor. Fazla popüler olmasanız da yakınlarının el üstünde tuttuğu birisiniz . ![]() aklıma gelmişti ha
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
| | |
| | #7 | ||
| karamel ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | Panter Esrarengiz birisiniz. Ne zaman nasıl davranacağınız pek belli olmuyor. Coğu şeyden ilk sizin haberiniz oluyor bu yüzden çok ilgi görüyorsunuz. ![]() ![]() öleyim galiba | ||
| | |
| | #8 | ||
| вℓα¢кєαgℓє ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | maymun da olduk ![]() | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
| | |
| | #10 | ||
| вℓα¢кєαgℓє ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | kedi medi görünce benim ki en kötüsü sandım ![]() beterleride varmış hamster da bi fare diyip avuncan artık ![]() | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |