![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
Deivson Rogerio Da Silva_BoBo ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | EKIM Herkesle sohbet etmeyi sever.......... hemde çook Ilgi odagi olmak ister....... her zaman Yalanciligi yapmacikligi sevmez....... kesinlikle Arkadaslarina cok onem verir..... hemdeee çoooookkkk Cabuk kirilip cabuk toparlanir......aynen Bencildir....... evet ama çook deillll Kendiliginden yardim teklif etmez..... evet etmem Baskalarinin dusuncelerine onem verir.... evet Duygusaldir.... üstüme yokk Kendine kolay guvenmez.... hemde hiçç Etrafindan cabuk etkilenir..... kesinlikle yaaa yok böle bişi tam bni anlatmışlarr ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
Since 1903 ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | yawf aynen ben
__________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
Since 1903 ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | aaaaa aynen bennn ..
__________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
AyNaKoLiK ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | HAZIRAN Ayni anda birden fazla sey dusunur Nazik ve tatli dillidir Hassastir Kararsizdir Komik ve eglencelidir Konuskandir Kolay arkadas edinir Kolay incinir Gribe yatkin bunyesi vardir Cok inatcidir harfi harfine mi uyar lann.... i$te benim özetimm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |