Beşiktaş Forum  ( 1903 - 2013 ) Taraftarın Sesi


Geri git   Beşiktaş Forum ( 1903 - 2013 ) Taraftarın Sesi > Taraftar > Dişi Kartallar > Burçlar

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30-07-2008, 12:59   #1
 
jaSmin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Aşkta güven zamanı

Sevgi, güzellik, ilişki kurma biçimimizin astrolojik temsilcisi olan ve halk arasında Seher Yıldızı olarak bilinen Venüs gezegeni 18 Haziran-12 Temmuz tarihleri arasında duygulu, duyarlı, oldukça hassas ve bağımlı olan yönlerimizi ön plana almamızı sağlayacak Yengeç burcundaki seyrine başlamış bulunuyor. Şimdi bizler aşk konusunda eskiyi hatırlayarak hüzünleneceğiz. Bugüne dek neler yaşadık, kimlerle beraberdik, hangi kişi bizi yaralamıştı ve hangi aşkın tadı damağımızda kalmıştı. Peki şimdi ne durumdayız, mutlu muyuz yoksa hala beyaz atlı bir prens veya güzel bir deniz kızı peşinde miyiz?
İşte bu dönemde, bu enerjinin etkisi altında duygusal bir yoğunluk içinde maziyi hatırlayacak bugünü geçmişin gölgesi altında değerlendireceğiz. Aşk konusunda veya hayatın güzel yanlarını hissetme arzumuzda sadakat , bağımlılık ve güven olgusu son derece önemli hale gelecektir.Bu enerji başta yükselen ve ana burcu Yengeç olanlar ile tüm su grupları Akrep ve Balıkları etkisi altına alacaktır. Oğlaklar ilişkilerinde dengeyi bulmak zorunda, Teraziler mesleki konularda öncü olmalı, Koçlar ailevi değerlerine sahip çıkmalı, ikizler parasal açıdan daha tutumlu olmaya çalışmalı, Yaylar başkalarıyla olan maddi paylaşımlarında daha hoşgörülü olma çalışmalıdırlar. Aşağıda, Venüs gezegeninin bu seyrinin tüm burçlara olan yansımasıyla ilgili geniş bir açıklama sizleri beklemekte.
Bu sürecin hepinize sadakat dolu ve güven hissi veren Aşklar yaşatmasını temenni ediyorum.
Koç
Sevgili Koçlar, aşk ve ilişkilerle birebir alakalı Venüs gezegeni saat 11:49 itibariyle, yengeç burcundaki seyrine başlamış bulunmakta. Sizler 12 Temmuz tarihine kadar, duygu dünyanızda, geçmişte yaşadıklarınızın değerlendirmesini yapmalı ve güvencenizi sağlamak adına çaba sarfetmelisiniz. Bütün bu hassasiyet Koç gibi öncü ve ateşli bir burç için oldukça sıkıntı vericidir. Dünyanın güzellikleriyle ilişkili kurmaktan hoşlanan kendini güçlü bir şekilde ifade etmeyi seven sizler, şimdi ailenizle daha yakından ilgilenmeli, manevi değerlerinize sahip çıkmalısınız. Bu enerji kimi zaman sizde durdurucu bir etki yaratabilir. Bir yandan da aşk konusunda garip bir şekilde eskiyi hatırlatan anılar gözlerinizin önünde şekillenmeye başlayabilir. Sanki bir şey sizi, eskiye çekiyor gibidir. Doğal olarak ilişkisinde sorun yaşayanlar, ne kadar reddetmeye çalışsalar da, ister istemez geçmişi düşünmek zorunda kalabilirler. Ailevi ilişkiler açısından bu dönem evinizle alakalı meselelere duygusal yaklaşımınız, yuvanızın dirlik ve düzeni adına kendinizi düzenlemeye çalışmanız açısından olumludur.
Burada dikkat etmeniz gereken en önemli konu, yuvanızla alakalı veya genel olarak ilişkilerinizde paylaşım içinde olmayı sürdürmeniz, çevrenizle iletişiminizde ailevi değerlerinize önem vermeniz, huzur ve güvenliğinizi yeniden inşa etmek adına cesaretli olmanızdır. Bugüne kadar yaşadıklarınız ne olursa olsun, şimdi gönül birliği yapma zamanınızdır. Belki bu tarihler arasında, değerlerinizi yeniden oluşturmak ve kendinizi güvende hissetmek için bazı kişilerle karşı karşıya gelebilirsiniz. Kazancınızı eviniz ve ailenizle bölüşmeniz gerekebilir. Öncü gücünüzü dışarıda sergilerken, ateşli kimliğinizle her istediğinizi elde etmek isterken, ailevi ilişkilerinizde sertlikten uzak durmalı, onlara gereken desteği vermeli, sorumluluklarınızı yerine getirmeli, huzurlu bir yuva için kendi payınıza düşenleri gönüllü bir şekilde kabul etmelisiniz.
Boğa
Sevgili Boğlar bugünden itibaren 12 Temmuz tarihine kadar Yengeç burcunda seyrini sürdürecek Venüs gezegeni siz Boğaların, karşı cinsle olan ilişki biçiminizi duygusallaştıracaktır. Özellikle bayan boğalar anaç tavırlar gösterebilirler. Bay boğalar ise, sahiplenici ve koruyucu tarzda hareket edebilirler. Maillerinizde kimi boğalar bana geçmişle alakalı ilişkilerinden bahsedip ne olacak bizim durumumuz diye soruyorlardı. İşte Venüs Yengeç burcu süreci bu kişilere açık bir cevabım olsun. Yengeç eskiyi hatırlatan aşkların bu dönemde tekrar karşınıza çıkmasını veya eskiyle alakalı sorunların gündeme gelerek çözümlenmesinde etkili olabilir. Ayrıca Yengeç burcunda ilerleyecek Venüs bu süreçte, aşk evinizden transit geçmekte olan Satürn gezegeniyle olumlu görünüm yapacağından, sorunların disiplinli bir şekilde ele alınarak çözümünde faydalı olabilir. Tabi ki doğum haritanızda böyle bir enerji ve her iki kişinin de ortak haritasında güçlü bir Venüs-Satürn etkileşimi varsa biliniz ki, eski sevgilinizle tekrar bir araya gelmeniz veya şu an birbirinizden ayrıysanız size geri dönmesi mümkündür.
Diyelim ki ilişkinizde sorunlar var ve bir türlü düzelmiyor. Venüs yengeç burcuna girdiğinde ve aşk evinizdeki transit Satürnle olumlu bir görünüm yaptığında biliniz ki, bu eski sorunlara çare bulmayı düşünebilirsiniz. Eğer her iki taraf ta anlaşmaya razı ve sevgisinden eminse, bu süreç ilişkinizin temellerini sağlamlaştırmanız açısından gayet etkili olabilir. İlişkisi olmayanlar için Haziran ayındaki bir önemli durum ise, aranızda yaş farkı bulunan özellikle sizden büyük kişilerle yaşanabilecek aşktır. Olgun kendi alanında deneyim sahibi bir kişi dikkatinizi çekebilir. Yakın çevrenizdeki insanlara gayet şefkatli, yardımsever, koruyucu davranışlar göstermeye devam edebilir, ailevi ve manevi değerlerinizi herşeyin üstünde tutabilirsiniz. Dostlarınız, çocuğunuz, mahalleniz, eski çevreniz, eski dostlarınız kısaca eskiyle alakalı herşey sizin için son derece önemli hale gelebilir.
İkizler
Sevgili İkizler bugün itibariyle Yengeç burcunda seyrine başlayacak Venüs gezegeni sizin gibi her ayrıntıyı gayet kolaylıkla kavrayabilen zeki bir insanın sadece dış dünyayla değil, içe yönelerek duygularıyla temas ettiği, kendine ait olan herşeyi koruyup kollamaya çalıştığı bir süreç olabilir. Ayrıca bu dönem, meraklı, konuşmacı, hızlı hareket eden sizler için maddi ve manevi konulardaki planlarınızı gizlemek yanlısı davranacağınızın da göstergesidir. Yani size ait değerleri sakınıp korumanız gerektiğine dair düşünceler içinde olabilirsiniz . Şimdi gelin bu süreçte yaşanacaklarını daha geniş bir şekilde ele alalım. Venüs Yengeç burcu seyir zamanları siz İkizler için, finansal konularda paranızı korumak taraftarı olmanız demektir. Paranızı öylesine sahiplenirsiniz ki, herhangi bir risk almaktan uzak durmaya çalışabilirsiniz veya çalışmanız gerekmektedir. Sevdiklerinize olan hizmet duygunuz bu süreçte ön planda olacağından onların güvenliği adına daha fazla kazanmak gerektiğini düşünebilirsiniz. Yeni bir dünya kurabilmek için harcamalarınıza dikkat etmeniz gerektiğini otomatik olarak başarabilirsiniz. Kazandığınız her bir kuruşu en iyi alanlarda değerlendirerek çoğaltmaya çalışabilirsiniz.
Venüs bu süreçte eskiyle alakalı parasal problemleri tekrar önünüze getirerek eşiniz, aileniz, ortaklarınızla iyi ilişkiler kurmanız gerektiğinin de işaretidir. Manevi değerleriniz, aile mirası denilen manevi duygularınız fazlasıyla önemli hale gelebilir. Kazancınızın büyük bir kısmını yuvanız, varsa çocuklarınız ve sevdiklerinizle paylaşmayı tercih edebilirsiniz. Duygusal konularda her zaman mantıklı düşünmeye çalışan siz, bu süreçte para konusunda oldukça hassas tepkiler verebilirsiniz. Yarınlarınızı garanti altına almanızı sağlayacak girişimlerde bulunmayı düşünebilirsiniz fakat şunu bilin ki, bu süreç öyle fazla hızlı bir dönem anlamına gelmez, daha çok eskiyle alakalı işlerin çözüme kavuşturulacağı bir dönemdir. Güvenlik gayet değerlidir. Eskiden beri iş yaptığınız kişilerle finansal anlamda çalışmayı daha fazla önemseyebilirsiniz. Çünkü onlar size göre daha güvenilir kişilerdir. Bu süreçte ev ve evle alakalı yatırımlar göze çarpabilir. Paranızı bu yönde değerlendirmeyi tercih edebilirsiniz. Kimileriniz önemli büyük yatırımları için evleri ipotek altına alarak büyük bir borcun altına girmeye çalışabilir. Eğer gerçekten kazançlı çıkacaksınız, uzmanlardan olumlu tiyolar aldıysanız bir sakıncası yoktur.
Yengeç
Sevgili Yengeçler bugün saat 11:49 itibariyle burcunuzda ilerlemeye başlayacak Venüs gezegeni, 225 gün sonra gelen yeni bir şans anlamında ele alınabilir. 21 Haziran günü Güneş gezegeninin de Yengeç burcuna gireceğini düşünürsek, demek oluyor ki sizler hem aşk hem kendinizi ifade hem de güven duygunuz açısından etkili bir döneme girmiş olacaksınız. Bildiğiniz gibi bundan önce Venüsün ikizler burcu seyrinde kafanız oldukça karışmıştı. İki seçenek arasında kalmış ve hangi yönde karar almanız gerektiğini bilememiştiniz. Bu dönemde yine, gelgit tarzı duygular içinde olsanız da, kafa karışıklığından ziyade kendi değerlerinizi oldukça yoğun bir şekilde korumaya çalışacağınızı söyleyebilirim. Sizin için her zaman geçmişte yaşananların önemi büyüktür. Şimdi sizler Venüs burcunuzda ilerlerken, aşk konusunda öncelikle kendinizi ve iç aleminizi şöyle bir gözden geçirerek, ihtiyaçlarınızın ne olduğunu saptamaya çalışabilirsiniz. Bu dönemde sizin için en önemli şey, aşk konusunda ne kadar güvende olduğunuzdur.
Eğer süregelen bir ilişkiniz varsa bu süreçte sevdiğiniz kişiye karşı daha sahiplenici ve koruyucu davranabilir, beraberliğinizi her türlü kötülük ve zarardan korumaya çalışabilirsiniz. Eğer bir ilişkiniz yoksa, bu dönemde hem uyumlu hem manevi değerlerinize sahip çıkan bir kişi olmanız dış dünyada daha fazla çekicilik kazanmanız anlamına geleceğinden yeni bir ilişkinin kapınızı çalması anlamı taşıyabilir. Yine bu dönem çok önceden bitmiş bir beraberliğin yeniden ele alınarak düzenlenmesi ve devamı için herşeyin tekrar gözden geçirilmesi niteliğinde de gelişebilir. Burada önemli olan bu dönemin sizler açısından sevecenlik ve içliliğin ön planda olması dolayısıyla yeniden aşık olsanız bile yaşadığınız eski tecrübeden dersler çıkararak yenileşmeniz anlamı taşıyacağını unutmayınız. İster şu anki beraberliğiniz sürüyor olsun isterseniz eskiye dönün veya yeni bir aşk kapınızı çaldığında buyur edin ama şunu kesinlikle unutmayın. Bu süreçte eksiklerinizi tamamlayın ve bir daha yanılmamak için en baştan önleminizi almaya çalışın. Ne kadar değerli ve özel bir kişi olduğunuzu siz de biliyorsunuz. Bu zamanda hiç kimse sizin kadar manevi değerlerine sahip çıkmaz. Sizin kadar hiç kimse sevdiği insanı sahiplenmez, korumaz ve kollamaz o zaman bu özelliklerinize uygun kişilerle ilişkide bulunun. Size sizin kadar önem verecek, ailenize saygı gösterecek, sorunlarınızda yanınızda olacak ve size destek verecek bir insanı hayatınıza katmaya çalışın. Çünkü siz üzülmeyin değil mutlu olmayı hak eden insanlarsınız. Bu kısa sürede çok büyük mucizeler beklenmese bile sevgi konusunda gayet olumlu bir dönem geçireceğinizi de bilerek biraz olsun rahatlayın.
Aslan
Sevgili Aslanlar bugün saat 11:49 itibariyle Yengeç burcunda seyrine başlayacak Venüs gezegeni bundan önceki İkizler burcundaki seyrinin tam aksine kendi iç dünyanıza dönerek birçok şeyi tekrar gözden geçireceğiniz bir dönem anlamı taşımaktadır. Eğer siz bundan önceki İkizler burcu seyrinde iki seçenek arasında kalarak hangi kişiye yöneleceğinize tam olarak karar vermediyseniz, bu etki altında şimdi eskiye dönüş yapmayı, güvendiğiniz kişiyle tekrar bir araya gelmeyi deneyebilirsiniz. Çünkü bu dönem eskinin restore edilmesi anlamı taşıdığı gibi, geçmişte yaşananların daha fazla önemsenmesi anlamına da gelmektedir. Bu dönemin bir başka anlamı ise, gizli ilişkiler yaşamaya olan istekliliğinizdir. Siz veya partnerinizin içinde bulunduğu durum nedeniyle bu aşkı gözlerden uzak yaşamınız gerekebilir. Duygusal ve ruhsal anlamda değerlerinize aşırı derecede sahip çıkabilir ve korumaya çalışabilirsiniz. Bazı kısıtlamalar, engellemelerle karşılaşsanız da, siz değer verdiğiniz herşeyi ön plana almak isteyebilirsiniz.
Bu süreçte inat ettiğiniz konularda biraz daha esnek düşünebilir ve geri adım atabilirsiniz. Ayrıca bu dönem sosyalleşmek yerine geri plana çekilerek dinlenmeyi, kendinizi arındırmayı tercih edebilirsiniz. Bu dönemi şöyle bir özetlersek, Yengeç burcunda ilerleyecek Venüs ve 21 Haziran tarihinde Yengeç burcuna girecek Güneş gezegeninin etkisini de göz önüne alırsak bu dönemin Aslanlar için manevi değerlerinin ön plana geldiği, bazı konularda yeni eskiye dönüş çabaları içinde olunacakları, eski ilişkilerini tekrar gözden geçirecekleri ve iç dünyalarında geriye çekilerek birçok şeyi bir daha ele alacakları bir süreç olarak görmek mümkündür. Bu dönemde ev, aile, anılar, yaşananlar süzgeçten geçirilerek yüreğinizin ve beyninizin içindekileri belli bir temele oturtmak isteyebilirsiniz. Duygularınızı kimseyle paylaşmaz, kendinizle başbaşa kalarak düşünmeyi tercih edebilirsiniz. Ayrıca bu süreçte huzur bulmak adına, problemlerden kaçmaya çalışabilir, güvendiğiniz alanlara çekilebilir, değer verdiğiniz kişiden ayrılmak yerine ona daha fazla bağlanabilirsiniz.
başak

Sevgili Başaklar bugün saat 11:49 itibariyle Yengeç burcunda ilerlemeye başlayacak Aşk ve ilişkiler gezegeni Venüs, 12 Temmuz tarihine kadar, sosyal hayatınız ve ileriye yönelik hedefleriniz açısından geçmişin bir muhasebesinin yapılacağı dönem anlamı taşıyabilir. Sizler bu süreçte, bir yandan bireyselliğinizi koruyabileceğiniz bir ilişki yaşamak isterken, diğer yandan da birlikte olacağınız kişinin ilişkisine sahip çıkmasını, koruyucu ve kollayıcı tarzda davranmasından hoşlanabilirsiniz. Bu görünüm bu yönüyle kendi içinde gariplik içerse de, eskiye bağlı bazı anıların hala sizde etkili olduğunu göstermektedir. Duygularınız aslında bu süreçte son derece hassas olduğu halde, bunu dışarıya aksettirmez, sanki yeni bir beraberlik kurmayı veya ilişkiniz varsa, sanki bunu pek umursamıyormuş gibi bir tavır içine girebilirsiniz. Kimi Başaklar bu süreçte, daha önce yaşadıkları ilişkinin tesirinden kurtulmak ve bir daha aynı deneyimi yaşamamak için daha özgür beraberlikler kurmak taraflısı olabilirler. Bu seyir esnasında arkadaşlık olgusu son derece önemli olduğundan, eski bir arkadaşlığın aşka dönüşmesi veya çok eskiden tanıdığınız fakat yıllardır görüşmediğiniz eski sevgilinizle karşılaşmanız da mümkündür.

Dostlarınıza karşı büyük bir sevecenlik ve içli bir ruh hali içinde davranacağınız bu dönemde yeni tanışacağınız bazı kişilerle ortak bir projeye başlayabilir ve başarılı olmak için var gücünüzle çalışabilirsiniz. Başkalarına hizmet olgusu içinde davranmaktan hoşlanan siz Başaklar için bu dönem manevi değerlerinize, ailenize ve ülkünüze sahip çıkmanızda da etkili olabilir. Yani bir yandan yenileşmek, özgürleşmek isterken diğer yandan geçmişi asla gözden çıkarmadan eskiyle yeniyi buluşturabilirsiniz. Hedef olarak koyduğunuz konuların başında değerleriniz en ön planda yer alabilir. Ne olursa olsun milli ve manevi duygularınızı merkez alabilir ve hiçbir şekilde kendinizden taviz vermeden ilerlemeyi tercih edebilirsiniz. Aşina olduğunuz insanlarla çalışmayı tercih edeceğiniz bu dönemde, güvenliğinizi herşeyden daha fazla önemseyebilir, risk altına girmeden nasıl bir yenilik yapabilirsiniz bütün bunları düşünebilirsiniz.

Terazi

Sevgili Teraziler bugün saat 11:49 itibariyle Yengeç burcunda seyretmeye başlayacak yönetici gezegeniniz Venüs 12 Temmuz tarihine kadar, sizlerin özellikle mesleki ve toplumsal konularda birlikte çalıştığınız insanlar, patronlarınızla daha ılımlı ve hoşgörülü bir tarzda iletişim ve ilişki kurmanız gerektiğinin göstergesidir. Bu dönemde dikkatleri üzerinizde toplamaktan pek hoşlanmasanız da, eskiyle alakalı her türlü girişiminizi tekrar gözden geçirerek sorumluluklarınızın farkında olarak hareket etmeniz gayet faydalıdır. Bu süreçte daha önce yaşadığınız tecrübeler size rehber olabilir. Başarılı olmak adına bu söylediğim son cümle gerçekten önemlidir. Eğer aynı hataları yinelerseniz o zaman eskiye bağımlı kalabilir, genişleyemezsiniz. Kazançlı yatırımlarda bulunmak için herşeyden önce geçmişin acı deneyimlerini göz önüne almak, ileriye doğru adım atarken daha fazla dikkatli olmak gereğiniz vardır. Bu süreçte üzerinde durmanız gereken en önemli konu, kesinlikle pasif davranmamak, yarınlarınızı düşünerek hareket etmek, yeteneklerinizi sergileyeceğiniz alanlarda tercihler yapmak olmalıdır.
Aşırı hassasiyet göstermemeli, değişken tavırlar içinde olmamalı, alınganlıklardan uzak durmalısınız. İş hayatı içinde kimi zaman oldukça kırıcı sözler veya ters durumlar oluşması normaldir. Siz bu durumdan fazlasıyla etkilenerek tepkisel davranır veya tümüyle içinize kapanarak kendinizi ezdirirseniz bu dönemin zor geçmesi mümkündür. Her ne olursa olsun subjektif düşünmek yerine gerçekçi olmaya çalışmalı, kendi kabuğunuz içine saklanmamalı, öncelikle ihtiyaçlarınıza göre bir yön çizmeli ve o yön üzerinde ilerlemeye çalışılmalıdır. Sizi rahatsız eden konuları es geçmemeli, bu mevzular üzerinde durmayı ihmal etmemeli fakat ılımlı bir tarzda bunları izah ederek hakkınız olanı almaya çalışmalısınız. Yani ne fazla hassasiyet içinde olmalı ne de pasif davranmamalısınız. Bu dönemde aile işlerinden gelir elde etmeniz veya ailevi ilişkiler aracılığıyla yeni bir iş sahibi olmanız mümkündür. Kimileriniz aile ocağından ilk kez uzaklaşarak yeni bir işe girebilir, kimileriniz evde üretken olarak kendinize geçim kaynakları yaratabilirsiniz.

Akrep
Sevgili Akrepler bugün itibariyle Yengeç burcunda seyrine başlayacak Venüs gezegeninin 12 Temmuz tarihine kadar devam edecek seyri esnasında, yurtdışı temaslarınız, dini ve manevi duygularınız, gelenek ve görenekleriniz, eğitim hayatınızı ilgilendiren önemli tercihleriniz, veya problemleriniz, gönül ilişkiniz, dış ve iç ticaretle ilgili girişimleriniz, ülkenizle ilgili her türlü irtibatınız veya seyahatleriniz konularında etkili olabilir. Siz bu dönemde öncelikle değerlerinize fazlasıyla sahip çıkabilir, sevdiğiniz herşeyi sahiplenerek korumaya özen gösterebilirsiniz. Sevdiklerinize olan hizmet duygunuz son derece ön planda olduğundan onların tüm gereksinimlerinde yanlarında olmayı tercih edebilirsiniz. Anayurdundan uzakta olanlar seyahatlerde bulunarak sevdikleriyle bu süreçte hasret giderebilirler. Kimileriniz bu dönemde kendi dininiz, diliniz ve geleneklerinize uygun kişilerle özel ilişki kurmaya önem verebilir, kültürünüzü dışarıda temsil edecek girişimlerde bulunabilirsiniz.
Görüşlerinizi açıklarken savunma duygularınız fazlasıyla ön planda olabilir. İnandığınız değerler uğruna savaşabilirsiniz. Eskiye ait problemleri çözebilmek için var gücünüzle mücadele edebilir, bağımlı olduğunuz herşeyi muhafaza etmeye çalışabilirsiniz. Bu süreçte geçmişte yaşanan tecrübelerden yararlanarak bugünkü problemleri çözmek adına mesafeler katedebilme şansınız yüksektir. Sevgi, sadakat ve bağımlılık sizin vazgeçilmeniz haline gelebilir. Alışkanlıklarınıza sahip çıkabilir ve geçmiş günlerinizi saygıyla, hüzünle ve sevgiyle anabilirsiniz. Milli değerlerinizle alakalı hiçbir konuda taviz vermez, inancınız gereği olan her türlü olgunuzu ön planda tutarak seçimlerinizi yapabilirsiniz. Özlem duyduğunuz size geçmişi hatırlatan insanları, objeleri, yerleri ve alışkanlıkları yaşamınıza uyarlayarak yeniden canlandırabilirsiniz. Kendinizi geliştirirken geçmişinize de sahip çıkmayı ihmal etmez, çevrenizi değiştirmek zorunda olduğunuzda ise sizi bugüne getiren insanları ve olayları unutmazsınız. Yayıncılık, turizm, hukuk gibi meslek dallarında da eskiyi yeniye taşıyacak şekilde başarılı çalışmalar verebilirsiniz.
Yay
Sevgili Yaylar bugün saat 11:49 itibariyle Yengeç burcunda seyrine başlayacak Venüs gezegeni, 12 Temmuz tarihine kadar dışarıdan elde ettiğiniz gelirler, eş kaynaklı finansal durumunuz, bankalarla ilgili kredi borçlarınız, özel mahrem konularınız, cinsel hayatınız gibi alanlarda etkili olacak ve uyumlu huzurlu bir dönem geçirmek adına eskiyle alakalı her konuya açıklık getirmeniz gereken bir süreç anlamı taşıyacaktır. Eviniz, aileniz ve yuvanızı ilgilendiren mevzularda güvencenizi sağlamak için dışarıdan desteğe ihtiyaç duyabilecek, bu dönemde gördüğünüz yardımları asla unutmayacaksınız. Sevdiğiniz değer verdiğiniz ve sizin için önem arzeden her olguyu sahiplenmeyi, sadakat dolu davranmayı, sorumluluk almayı daha fazla isteyecek, geçirdiğiniz tecrübeler ışığında yenilikler yapmayı düşünebileceksiniz. Bu dönemde tutumlu olmayı, gereksiz riskler almamayı, elinizdekini korumayı bilmelisiniz.
Bu süreçte en çok dikkat etmeniz gereken konu, borç ve alacaklarınızı iyi kontrol etmeniz, eşinizin işi dolayısıyla veya size gelir sağlayan kişilerin finansal durumuyla ilgili konularda beklenmeyen durumlar oluşabileceğini göz önüne alarak önlem almayı unutmamanızdır. Hani dünyanın binbir türlü hali vardır derler ya bu süreçte ne olur ne olmaz diyerek düşünmelisiniz. Miras, nafaka, sigorta gelirleri gibi önemli konularda öncelikle güvenliğinize önem vermeli, kendinizi ve geleceğinizi düşünerek hareket etmeye çalışmalısınız. Cinsel konularda manevi değerlerinizi, gelenek ve göreneklerinizi önemsemeli, bilmediğiniz güvenmediğiniz kişilerle ilişki kurmamaya çalışmalısınız. Bu süreç devam ederken planlı hareket etmeyi muhakkak bilmeli, ödemeyeceğiniz borçlar altına girmemeli, günü gelen ödemelerinizi de zamanında yapmalısınız.
Oğlak
Sevgili Oğlaklar bugün itibariyle 12 Temmuz tarihine kadar sürecek aşk ve ilişkilerle birebir alakalı Venüs gezegeninin Yengeç burcu seyri sizler açısından oldukça önemli bir dönem anlamı taşımaktadır. karşıt burcunuzdan transit geçecek olan Venüs, partnerinizin size karşı olan davranışlarında koruyucu, kollayıcı ve sahiplenici tarzda hareket etmesini sağlayıcıdır. Eğer ilişkiniz sağlam temellere oturmuş ve yaşadığınız tecrübelerle temeli kuvvetlenmiş bir beraberlikse bu dönem aile ve yuva anlamında kök salabilir, ileriye yönelik düşünceler içine girebilir veya evli iseniz birbirinize karşı daha sadık ve sevgi dolu davranabilirsiniz. İlişkisinde sorun olanlar ise, bu dönemde birbirlerine karşı sevgi dolu, uyumlu davranarak problemlerin üstesinden gelmeyi deneyebilirler. Yeter ki bunu denemek için gönüllü olunuz, göreceksiniz ki bu enerji size destek ve yardımcıdır. Bir müddet önce ayrılan veya aralarında sorun olan çiftler ise bu enerjinin etkisi altında tekrar bir araya gelmeyi deneyebilir, eski sorunları konuşarak çözüme bağlayabilirler.
Bu dönemde eski bir sevgilinin tekrar karşınıza çıkması, yıllar önce yaşadığınız bir beraberliğin yeniden gündeme gelmesi gibi durumlar da olasılık dahilindedir. Yine bu dönemin bir başka etkisi ise, iş ortaklığı konusunda geçmişte yaşanan bazı mevzuların yeniden gözden geçirilmesi, yaşadığınız bazı deneyimleri göz önüne alarak daha dikkatli adımlar atmaya çalışmanız da mümkündür. Bu süreçte karşınıza çıkacak özel bir kişi size unuttuğunuz birçok güzelliği tekrar yaşatırken aradığınız güven duygusunu şefkati ve ilgisiyle sağlayabilir. Eğer eski ilişkinize tekrar dönme durumu içine girerseniz dikkat edeceğiniz nokta gerçekçi davranmak ve kesinlikle eskiyi unutmadan karar vermeye çalışmaktır.
Kova
Sevgili Kovalar bugün saat 11:49 itibariyle Yengeç burcunda ilerlemeye başlayacak Venüs gezegeni sizlerin başta sağlığınız olmak üzere iş ortamınız, iş yerinizdeki konumunuz, hizmet verdiğiniz insanlarla olan ilişkiniz, ustalık ve çıraklığınız gibi mevzularda etkili olacak ve sizin değerlerinize sahip çıkmanız açısından önemli bir süreç anlamı taşıyacaktır. Her zaman özgür davranmaya ve orijinal fikirlerinizi hayata sunmaya çalışan sizler, şimdi hem eski tecrübelerinizi ön planda tutacak hem de yeniliklerde bulunmak adına dikkatli hareket etmeyi öğreneceksiniz. İşinizde verimli olmanın yolu bu dönemde, sahip olduğunuz bilgi ve tecrübelerinizden yararlanmakla mümkün olacağından, detaylı ve yoğun işlerle karşılaştığınızda, aşırı hassas davranmamaya, gerçekçi bir şekilde düşünmeye ve hareket etmeye özen göstermelisiniz. Bazı durumlar veya olaylar sizi geçmişe döndürerek zaman kaybettirici olabilir, eski işler önünüze yeniden gelerek çözümlemeniz gerektiği söylenebilir.
Her ne olursa olsun siz yılgınlık göstermeyin, pürüzlerin üstesinden gelebilmek adına maneviyatınızı güçlü tutunuz. Kazancınızı iyi kontrol etmeyi, gereksiz riskler almamayı mutlaka başarmalısınız. Eski sağlık problemlerinizin tekrarlanma olasılığını göz önüne alarak kontrollerinizi yaptırmayı unutmayınız. Duygusal sorunlarınızın yol açabileceği stresle başa çıkabilmek için öncelikle moral gücünüze ve içinizdeki inanca sarılmayı unutmayınız. O size zorlu durumlarda şifa olabilir.
Balık

Sevgili Balıklar bugün saat 11:49 itibariyle Yengeç burcunda ilerlemeye başlayacak Venüs gezegeni 12 Temmuz tarihine kadar burcunuzla gayet olumlu bir görünüm yapacağından sizler için gayet şanslı bir zaman aralığı anlamı taşıyabilir. Bu enerji Aşk ve flört, varsa çocuklarınız, sanatsal faaliyetleriniz, eğlence hayatı, borsa ve spekülasyon konularında etkili olacağından geçmişin bir muhasebesinin yapılması niteliğinde de olabilir. Bugüne dek yaşadığınız ilişkiler ve geçirdiğiniz acı veya tatlı günler, hepsi gözlerinizin önüne gelerek sizi etkisi altına alabilir. Eğer sevdiğiniz ve değer verdiğiniz kişiyle aranızda sorunlar varsa bu süreçte bütün bunların üstesinden gelebilir yeni bir sayfa açabilirsiniz. Eğer şu an bir ilişkiniz yoksa çok eskiden tanıdığınız bir insanla tekrar karşılaşmanız mümkündür. Hala ona karşı yüreğinizde bir aşk taşıyorsanız tekrar denemek için geçmişte yaşadıklarınızı göz önüne alarak düzenlemelerde bulunabilirsiniz.
İlişkiniz yoksa bu dönemde karşınıza çıkacak kişiyle hem şefkat hem de sadakat olgusunu merkez aldığınız bir beraberliğe adım atabilirsiniz. Bu süreç kendinizi ifade etmenizi ve göstermenizi sağlayacak enerji anlamı taşıdığından eviniz, aileniz ve yuvanız kısaca güvencenizi ilgilendiren mevzularda gelirler elde etmenizde yararlı olabilir. Çocuk sahibi olmak adına en fazla istek duyulan bir zaman olduğundan bunun için yapılması gerekenleri yeniden planlamaya başlayabilirsiniz. Kendinize zarar veren alışkanlıklarınızdan bu süreçte uzak durabilir, daha huzurlu ve güvenli bir hayat sürmek için neler yapmanız gerektiğini bu dönemde saptayabilirsiniz. Bir Venüs seyrinin zodyaktaki devinimini hesaba katarsak bu dönemi, 225 gün sonra gelmiş bir şans olarak görmek mümkündür. o nedenle içinizi ferah tutunuz ve doğanın size sunabileceği bu güzel enerjiyi ne olursa olsun akıllıca değerlendirmeye çalışınız.


jaSmin Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-07-2008, 13:20   #2
ah mine'l-aşk
 
semra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

teşekkürler paylaşım için Jasmin
__________________


Yar gurbette can yürekte..Bir kafeste ne amansız..Sonsuz ayrılıktır geçmez zaman..Her gece hep aynıdır..Fırtınada ak ayazda..Sürgün her yerde hep yalnızdır..Gül açsada kuş uçsada..Görmez dargındır..
semra Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-07-2008, 13:24   #3
AyNaKoLiK
 
seyyah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

hep paradan bahsetmi$ benim burcumdaa
saol Jasmin
__________________
senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum..
seyyah Ofline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık




Türkiye`de Saat: 20:49 .

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.3.2

Sitemiz CSS Standartlarına uygundur. Sitemiz XHTML Standartlarına uygundur

Oracle DBA | Kadife | Oracle Danışmanlık



1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580