![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
Adanalı Melike ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Başak: Başak hata yaptığı zaman özür dilemekten çekinmez, ama bunu ne zaman yapacağını kendi kafasından planlar.. herkesi kendileri gibi sandıkları için böyledirler.. onlara göre iş işten geçmiş olsa bile sonuçta özür dilemiş midir, dilemiştir hım ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
BeŞiKtAşKımM.. ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Terazi: Hata yaptıkları zaman bunu itiraf etmeye çekinmezler.. o kadar içtendirler ki zaten özür dilerim demelerine fırsat kalmadan siz affettiğinizi söylemiş olursunuz Çok doğru.
__________________ Kalbimin en orta yerinde büyük bir yangın var, Alevler içinde... Beşiktaş sana yemin olsun, Bitmeyecek sevdan... ☻ /▌\ / \ ☻ /▌\ / \Siyah! ☻ /▌\ / \ Beyaz! ☻ /▌\ / \ Hep Seninleyiz! ☻/ /▌Beşiktaş!:) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
ยŦยк ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ikizler: ikizler her ne yapmış olurlarsa olsunlar, konuyu iyice derinlemesine bi araştırırsanız mutlaka haklı çıkacaklardır.. haklı olduklarını düşünmüyorsanız demek ki konunun yeterince derinine inmemisiniz o da sizin sorununuz Hahah biliyordum ![]() Ben asla hata yapmam ![]() Sorun sizde ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
forumun heavy metalcisi ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | Başak: Başak hata yaptığı zaman özür dilemekten çekinmez, ama bunu ne zaman yapacağını kendi kafasından planlar.. herkesi kendileri gibi sandıkları için böyledirler.. onlara göre iş işten geçmiş olsa bile sonuçta özür dilemiş midir, dilemiştir. tebrik ederim aynı ben ![]()
__________________ Mağrur ve Zamansız Gidişlere Mütevazi Suskunluğum Var..! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
david silva ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Başak: Başak hata yaptığı zaman özür dilemekten çekinmez, ama bunu ne zaman yapacağını kendi kafasından planlar.. herkesi kendileri gibi sandıkları için böyledirler.. onlara göre iş işten geçmiş olsa bile sonuçta özür dilemiş midir, dilemiştir. ben yhaa!!! tam olarak bölee ![]() ![]() ![]()
__________________ TO LİVE İS TO DİE... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |