![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
Adanalı Melike ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | BAŞAK BURCUNUN PERİSİ URGANIA Mitolojide, Urgania, talih ve para getiren yer altı hazinelerinin koruyucu elflerinin prensesidir. Doğduğunuzda Urgania perisi kulağınıza şunları fısıldar: Her zaman çok şanslı olacak, deyim yerindeyse hep dört ayağınızın üstüne düşeceksiniz. Keskin gözünüz hiçbir ayrıntıyı kaçırmayacak Asla pes etmeyeceksiniz Eviniz büyülü bir krallık olacak Vazifelerinizi asla ihmal etmeyeceksiniz. Bu yıl hayalleriniz gerçekleşecek mi? teşekürler güzelmiş ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
GÖKHAN ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ASLAN BURCUNUN PERİSİ MORGAN Morgan, mitolojide büyük fikirleri gerçekleştirmenizi sağlayan ejder ruhunun prensesidir. Doğduğunuz zaman bu peri kulağınıza şunları fısıldar: Güçlü bir kişiliğiniz olacak Ahlaki değerlere çok bağlı olacaksınız Hayatın iniş çıkışlarına dayanacaksınız Çok alçakgönüllü olacaksınız Arkadaşlarınıza hep yol göstereceksiniz - hadi canım
__________________ Korkunç bir kurban bayramı olan kıyamet günü, inananlara bayram günüdür, öküzlere ölüm günü. Mevlana | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
Deivson Rogerio Da Silva_BoBo ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | TERAZİ BURCUNUN PERİSİ HOLDA Holda perisi fırsatlar yakalamanızı sağlayan Sylph'lerin perisidir. Doğduğunuzda kulağınıza şunları fısıldar: Her zaman ahenkli, uyumlu bir yaşamınız olacak Güzel ve çekici olacaksınız Ruhunuz hep taze kalacak Bunalımlara karşı koyacaksınız ne periymiş be bana bunlarımı söylemiş şimdi ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
david silva ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | BAŞAK BURCUNUN PERİSİ URGANIA Mitolojide, Urgania, talih ve para getiren yer altı hazinelerinin koruyucu elflerinin prensesidir. Doğduğunuzda Urgania perisi kulağınıza şunları fısıldar: Her zaman çok şanslı olacak, deyim yerindeyse hep dört ayağınızın üstüne düşeceksiniz. Keskin gözünüz hiçbir ayrıntıyı kaçırmayacak Asla pes etmeyeceksiniz Eviniz büyülü bir krallık olacak Vazifelerinizi asla ihmal etmeyeceksiniz. Bu yıl hayalleriniz gerçekleşecek mi? elf??legolas??hatta fnlandiya ![]() ![]() esma gzeldi bu saol ![]()
__________________ TO LİVE İS TO DİE... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
ςǿκ کε√díκ طę ∂ط í ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | OĞLAK BURCUNUN PERİSİ TİTANYA Titanya, altındaki hazineleri koruyan elflerin Kraliçesiymiş, doğarken kulağınıza şunları fısıldadığına inanılıyor: Hafızan bir fil kadar güçlü olacak, yalan söylemeyeceksin, cesur olacaksın, çabuk ve iyi öğreneceksin, hassas olacaksın. qusLmıs tskler..
__________________ senı düşündüm dün akşam yine... kafam qüzeL içmişim yine.. sonra kendimi düşündüm durdum.. öLesim qeLdi senin uqruna... hani doLmabahcede yürürken.. hani fenere koyarken.. işte öyLe birşey....! BEŞİKTAŞK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
є∂α ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | KOVA BURCUNUN PERİSİ ARIEL Mitolojide, Ariel, neşe ve mizah anlayışı sağlayan Sylph prensesine verilen isimdir. Doğduğunuzda Ariel perisi kulağınıza şunları fısıldar: 'Nereye gidersen git orada iz bırakacaksın, çok yaratıcı olacaksın, büyük bir sanatçı olacaksın, sana ihtiyaç duyan herkese yardım edeceksin, çok zeki olacaksın.' iz bıraktımmı ![]()
__________________ <3 !...Siyah-ß[é][y]aZ...! <3 | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |