![]() |
Burçların En'leri.. En aranilan burc Koc Aslan En iyi es Boga Yengec En capkin burc Terazi Yay En gizemli burc Basak Terazi En kiskanc burc Akrep Yengec En sade burc Kova En hareketli burc Yay En sansli burc ikizler En duygusal burc Yengec Balik En akilli burc ikizler En basarili burc Oglak En cesaretli burc Koc Aslan En girisimci burc Boga ikizler En anlayisli burc Oglak En sportmen burc Terazi Koc En degerli burc Oglak Koc En iyi muzisyen Basak Terazi En guvenilir burc Oglak Koc En havali burc Balik Yay En dikkatli burc Kova Boga En kirilgan burc Balik Yengec |
En iyi muzisyen Basak :D:D |
balık olduğumdan duygusal olduğumuda biliyorum zaten :D |
başak burcu tabi kolay anlaşılmaz,gizemli olck:D müzisyenlik de war tabi,saol paylaşm için... |
bu basak burcu nasılda digerlerinden farkını açıkça gösteriyor yaws :D |
benim bucum kartal burcu. bu burçların içinde yer almıyorum ben. yorum yok yani. paylaşım için teşekkürler. |
En duygusal Balik biliyorum kendimden... |
amma duygusalım yaaa ee balık nede olsa |
en çapkın en havalıyım beee :D |
e cok sade ve dıkkatlı bır burcum nede olsa kova burcuyum |
bende basak burcum ama musizyen hic uymiyor ya bir sportif gibi sey olsaydi bu en burclar sansli cikmadi bana yinede sagol paylastin icin:) |
Zaten Çok Gizemliyimdir Sportmenimdir Biliyorum Bunları Teraziyim Ya :D |
En kiskanc burc Akrep :D :D |
En iyi es = boğa En kirilgan burc = boğa En dikkatli burc = boğa En girisimci burc = boğa :D:D:D |
öff neymisim ben ya |
ooo saymakla bitmez koç işte siz okuyuverin:D |
Balik Burcuyum.şöyle Bi Düşündüm,bu Burçlarin Açiklamasi Hakikaten Doğru Galiba |
yengeç dediğin duygusal olur zaten:) |
En hareketli burc Yay Nerde hareket orda bereket...:D http://www.yukle-indir.com/uploads/1cf7f37478.jpg |
En havali burc Balik Yay ya ben havalımıyım hiçte öyle diilim ama hadi öyle olsun bakalım...:D |
oğlağıda herşeye yazmışlar:Dhıh:D En iyi es Boga dan sonra en kıkançıda eklendi bana:D |
en havalı balık ve yay mı hiç sanmıyorum nedense... |
:biggrin: En gizemli burc Basak |
En duygusal burc Yengec doğrudur:D:D |
en sportıf en guwenılır en degerlı burc koc=) |
En akilli burc ikizler ben ben ben:D:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
en akıllı da o...vay bea ben neymi$im:D:D:D |
En gizemli En iyi muzisyen burc :D:Dgizemli ve müzisyen ve ßeen:D:D |
ben koç burcuyum gayet iyiymişim ha:D |
paylasim icin tskler ben öglak burcuyum |
En iyi es En girisimci burc En dikkatli burc vaay bee ben neymişim süper miyim ne:D:D |
En sansli burc ikizler En akilli burc ikizler Şans bakımından hiçte şanslı olduğum söylenemez :D |
En kirilgan burc Balik(bu erkekdede var) Yengec |
en iyi eş BOĞA :D |
En aranilan burc Koc Aslan En sportmen burc Terazi Koc En degerli burc Oglak Koc En guvenilir burc Oglak Koc Koç'um benim, en değerli, en sportmen, en aranılan ve en güvenilir burç:) |
En capkin burc Terazi yalan :D |
en gizemli en müzisyen BAŞAK:):) |
En capkin burc Terazi :D:D |
En iyi es Yengec En kiskanc burc Yengec En duygusal burc Yengec En cesaretli burc Yüksek müsadeler ile buraya (yengeç) yazalım bakalım. :) Kartal yüreği varda :p vaşşşş :))) En kirilgan burc Yengec :flute: |
Türkiye`de Saat: 21:32 . |