![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #861 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | her kulübün bir başka kulübe borcu olabilir bunu abartarak şu anki olayı kurtarmaya çalışıyor bu da şu oluyor eğerki bir başkan böyle konuşuyorsa şu sıkıntılı zamanda tamamen azize ile el birliği yapmışlar azize bunları satın almıştır
__________________ . | ||
![]() |
|
![]() | #862 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Kesin öledir abi...Aslında bende bize sözü var diye biliyordum, hatta başkan 11 milyon dolar mı ne vermişti, ama satmamışlardı o zaman, seneye öncelik sizde falan demişti, ama hepsi havada kaldı herhal, ne dolaplar dönüyor anlayamadık valla...Beşiktaş düşmanlığı almış başını gidiyor ama, burası kesin... | ||
![]() |
![]() | #863 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | dik durmak lazim 2 sezon daha sampiyonluk yapalim pes pese ne aziz kalir ne baskasi merak etmesin kimse ama bizim yonetime cok guclu idealist adamlar lazim turk futbolununu bu haserelerden kurtulmasi lazim
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() |
![]() | #864 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | 2 sezonu geçtim, bu sene de şampiyonluk gelsin Azizeyi göndeririz, tabii yine sözünden dönmezse, o alışık gerçi dönmeye ama bakalım...Önümüzde de kimse duramaz artık, 2. şampiyonluk gelsin hele bi... | ||
![]() |
![]() | #865 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | topuzun futbolcu olarak kalıtesı ve sadece besıktasa degıl hangı takıma gıderse gıtsın faydalı olacagı aşıkar yanlız benım takıldıgım nokta su kayserının sitesınden bıkac habere gozattım bu konunun içerıgı hakkında tek taraflı yorum yapmamak için ve gordugum bı kac sey kafama takıldı topuz bugun dogustan bjk lıyım derken 3 yıl oncede dogustan kayserılıyım kucukken hıcbır macını kcırmazdım dıyor ve bu sozlerı bır roportajda kendı agzıyla soyluyor sımdı nasıl oluyor bu iş zamanında baska buyuk oyuncularda bu sekılde uc buyukler arasında gıdıp geldı ama onlar bız prof. futbolcuyuz dedı ve tepkıler kucuk oldu ama topuzun bu demeclerı neye dayalı olursa olsun patlak verırse bu pıyasadan cok cabuk sılınır insallah bızım inandıgımız gıbı topuz gercekten bjk lidir insalla bu olay besıktasmız için en hayırlı sekılde sonuclanır sonucunda hıc bır oyuncu klupten buyuk degıldır hıc bır klupte beşiktasımızdan buyuk degıldır.... | ||
![]() |
![]() | #866 | |||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
herkez bilir butun sulalem besiktasli diyor adam bu soze inanmamak haksizlik olur
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
![]() |
![]() | #867 | ||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | yonetimin guclenmesi lazim yoksa binbir turlu dolap donmeye baslar yine izin verilmemesi lazim
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() |
![]() | #868 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
tamam haklısın bende oyle dusundum ama adam aynı seyı 3 sene oncede soyluyor hem dedım ya inşallah bızım inandıgımız gıbıdır... | |||
![]() |
![]() | #869 | |||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
su anneleri karistirmayin olaylarin icine kardesim hemde butun fenerbahcelilerin diyorsun seninde yakinlarindan birileri muhakkak vardir sacmalamayin bu sekilde
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |