![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ntvsporun haberleri genelde doğrudur. Eğer buda doğruysa, neler olur tahmin bile edemiyorum | ||
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | Arkadaşlar, Topuz'un Beşiktaş forması ile verdiği pozda yanında kel kafalı bir arkadaş var ya. İşte onunla dün akşam telefon irtibatı kurduk. Adı Ahmet Ateş. Çok açık bir şekilde Topuz'un yanında olduğunu her hangi bir imza atmadığını hala Beşiktaş'a verdiği sözün arkasında olduğunu söyledi. Zaten basın da dünkü balonunu bugün daha fazla şişiremedi.
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | ||
| |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | bence bitti bu iş daha fazla kafa yormaya gerek yok.. Bize karşı kurulan sehem başarılı olmuştur.. Bu kadar kamplaşmanın(FB-GS işbirliği, medyanın 2 büyük projesi, Anadolu takımlarındaki yöneticilerin her türlü desteği, bursa ve agücünün kini, nefreti, düşmanlığı, federasyon ve hakemler) olduğu bir ortamda bu sezon Beşiktaş'ın aldığı 2 kupa mucize gibi birşeydir.. Keyfini çıkaralım.. | ||
| |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | topuz konusu gündem kısırlığının yaşandığı şu günlerde ilaç gibi geliyor belli bir kesime ama bize yaramaz bu, bizim yapmamız gereken daha mühim şeyler var, starateji hatasından vazgeçmeli yönetim artık, topuz olmazsa olmazımız olmamalıdır, tabii ki işin ucu bırakılmamalıdır ama biz çifte kupa aldık ya, aziz yıldırım denilen şahsiyet, yaptığı rezilliklerin kılıfını her yaz uydurduğu gibi yine tutunacak bir dal buldu, kırılmaması için elinden geleni ardına koymayacaktır...benim için bu işin asıl ilginç olan yanı ks ve fb cephelerinin anlaştıklarını söylemelerine rağmen hala anlaşma şartlarını nedense açıklamak istememeleri, bu kadar senaryoyu yazan dğerli basından 1 tane akıllı da çıkıp bu konuda spekülasyon da olsa bir fiyat haberi yapmadı nedense, çok ilginç, hatta korkunç ötesi ilginç... | ||
| |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | topuz fenere gidecekl arkadşlar rahat olun sıkmayın canınızı untun artın.koskloca beşiktaş bu topçunuun üzerine bu kadr düşerce geride kalan 22 oyuncuyu siz düşünün ne hale geleceklerini.daha ortada transfer yok | ||
| |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | çok haklısın. yeter artık m. topuz gelmezse gelmesin. hata yaptıysak bundan sonra yapmayalım. gitsin fenere. bizde önümüze bakalım. transfer yapmamız lazım iyi 3 yabancı ve 3 yerli almalıyız. henüz elle ttulur bir transfer yapamadık bile. sadece fink i aldık ki oda cisseden çok üstün biri değil. yani hala geçen seneki kadroya sahibiz, buda bize yetmezz. | ||
| |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Mehmet Topuz Kaliteli Futbolcudur Hangi takımlı olduğu önemli değil Takıma ne kadar katkı yaptığı önemlidir Benim için eğer bize gelmezse gidip kayseride 1 sezon oynayıp bize gelirse kapımız acık ama gidip fenere imza atarsa gözümdeki değeri sıfır olur . Biz Beşiktaşız Ne mehmetler gelir geçer eğer mehmet olmuyorsa Fazla irdelemenin lüzmu yok en azından diğer transfer edeceğimiz oyunculara odaklanalım Hepimiz için en iyi bu olucak sanırım | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |