![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | o zaman beşiktaş devrede yoktu bu birincisi ikiniciside bu çocuk iyi oyuncuyum artık büyük kluplere transfer olma vaktim geldi bnmde kariyerim var diyerek böyle bir hakkı var beşiktaşlı olması fenerbahçede oynamasına beşiktaştan bir teklif gelmediği sürece engel teşkil etmez ama beşiktaş talip olunca hemen beşiktaş diyo daha ne yapsın bu oyuncu size anlamadım ayrıca ailesi yalan mı söylüyor bizim taraftarımız bunu yaparsa ezikler neler yapmaz
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
Konu brk06 tarafından (08-06-2009 Saat 15:30 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() |
![]() | #3 | ||
ah mine'l-aşk ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tabiki istediği takımda oynayabilir, buna kimsenin dediği birşey yok... Daha profesyonelce hareket edebilirdi...
__________________ ![]() Yar gurbette can yürekte..Bir kafeste ne amansız..Sonsuz ayrılıktır geçmez zaman..Her gece hep aynıdır..Fırtınada ak ayazda..Sürgün her yerde hep yalnızdır..Gül açsada kuş uçsada..Görmez dargındır.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |