![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1514 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() ![]() | Bence bir sey cikmaz bu kagitlardan.ama olursa süper olur,ozaman kayserililerin uyaniklik devri resmen kapanacaktir | ||
![]() |
![]() | #1516 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Cok Uzadi Bu Adamin Transferi.. Hepsi Ayri Kiviriyor Gelmezse Gelmez.. Gitsin Eziklerde Oynasin.. Besiktasi Topuzmu Kurtaricak aman ya | ||
![]() |
![]() | #1517 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ntvsporun haberleri genelde doğrudur. Eğer buda doğruysa, neler olur tahmin bile edemiyorum | ||
![]() |
![]() | #1518 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | Arkadaşlar, Topuz'un Beşiktaş forması ile verdiği pozda yanında kel kafalı bir arkadaş var ya. İşte onunla dün akşam telefon irtibatı kurduk. Adı Ahmet Ateş. Çok açık bir şekilde Topuz'un yanında olduğunu her hangi bir imza atmadığını hala Beşiktaş'a verdiği sözün arkasında olduğunu söyledi. Zaten basın da dünkü balonunu bugün daha fazla şişiremedi.
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | ||
![]() |
![]() | #1519 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | 2 alternatif var. Ya Topuz fenerle anlaşacak ya da ben bu sene transferden vazgeçtim diyecek. Kayseri kampına katılacak. 1 Ocak oldu mu gelip bize imza atacak. Dik durursa 2.si olacak duramazsa da ilki. Ben ilkinin olacağını düşünüyorum baskıyla. Her halükarda daha fazla cebelleşmenin bi anlamı yok. Beşiktaşlıysa Beşiktaşa gelir, değilse gider.
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |