![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Kayserispor’un Mehmet Topuz’la imzaladığı 2009-2010 sezonunu kapsayan sözleşmenin, Profesyonel Futbol ve Transfer Talimatı’nın 25. Maddesi uyarınca tescilinin yapılmadığı ortaya çıktı: Adının yazılmaması koşuluyla Medyaspor'a konuşan bir Federasyon yetkilisi: "Bize sunulan sözleşme, Profesyonel Futbol ve Transfer Talimatı'nın 25. Madde 2. Fıkrasında yer alan - Forma uygun olmayan ya da aykırı hüküm taşıyan sözleşmeler Federasyonca tescil edilmez.- hükmü gereği, tescil edilemedi. Bunu bal gibi bilenler, Aziz Yıldırım'dan ve Kayseri'nin siyasi gücünden korktukları için sessiz kalıyorlar" şeklinde bir iddia ortaya attı. Kayserispor'un Mehmet Topuz'la imzaladığı 2009-2010 sezonunu kapsayan sözleşme incelendiğinde, 01-06-2009 başlangıç tarihi olan sözleşmede, ilk ödeme tarihinin usulsüz olarak, "sözleşme başlangıç tarihinden 10 ay önceki bir tarih" şeklinde yazıldığı açıkça görülmekte. Aynı sözleşmede, ödemelerin günümüzden 2 ay önce tamamladığı ve önümüzdeki sezonda Mehmet Topuz'un hiç para almadan oynayacağı gibi bir çelişki de yer almakta. Bakalım bu konuda ne gibi gelişmeler yaşanacak... Kayserispor cephesi "elimizde var" şeklinde açıklama yaptıkları o tescil belgesini kamuoyuna sunabilecek mi? KAYNAK: Medyaspor ![]() Konu Mehmet tarafından (12-06-2009 Saat 15:47 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | başkan hemen devreye girerse topuz febeye imza atmadan olayı yine beşiktaş lehine döndürebilir yoksa topuz febeye imza atacak | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
C!mC!m£..! (: ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | oLan oLdu artık.. azize cok $a$aLı ßi imza töReni düzenLiyecekmi$ diye okudum.. doqaLdır..onun her zamanki i..LikLeri ![]() cok sinirLiyim qercekten.. | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben bu konuda başkana güveniyorum! Başkan bugüne kadar bize yanlış yapmadı.Hata yaptı. Bu transfer, transfer konusundan çıkmış bir konudur.Dömirören ile aziz arasında bir düelloya dönüşmüştür. Başkanımız inş. kazanacak bu düelloyu | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bence Mehmet Topuz sözünün arkasinda duracak. Namussuz medya bu kaos basladigindan beri hep bizi haksizmis gibi gösterip FB ye gaz vermekte ve onlarin dogru oldugunu gösterip ayni zamanda Mehmet Topuz a psikolojik baski yapmakta.Ama Mehmet eger adamsa ki bence adam sözlerini yemez ve bize gelir eger adam degilse zaten AZIZE gibi KIVRAKLARA gitsin.Bence biz bu transferde her sekilde karliyiz ![]()
__________________ CARSI"yim KARSIyim!!! | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | neden herkez topuz sanki fenere imza atacakmis gibi konusuyor anlamadim yahu beyler bu adam canli yayinda milyonlarca insanin izledigi bi kanala ben fenerde oynamicam bu saatten sonra ya besiktasta oynarim yada besiktasta oynarim dedi adama degilde hala medyanin yazdiklarina neden inaniyorsunuz anlamiyorum
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Antalya’daki tatilini sonlandırarak Kayseriye dönen Mehmet Topuz, bilmeceye dönen transferi ile ilgili Kayserispor Başkanı Recep Mamur ve Kayserispor Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki ile toplantı yaptı. Toplantıda Kayserispor tarafının, “Biz Fenerbahçe ile görüştük, anlaştık. Şimdi senin de görüşmen gereken taraf Fenerbahçe’dir” dediği, bunun üzerine Mehmet Topuz’unsa “Ben daha önce de söyledim, Beşiktaş’ı istiyorum” şeklinde cevap verdiği öğrenildi. Bunun üzerine Kayserispor cephesinin Mehmet’e, “O zaman bu isteğini Aziz Yıldırım Bey’e söylemelisin. Bu görev sana düşüyor” şeklinde teklifte bulunduğu ancak Topuz’un “Ben Aziz Yıldırım’a söyleyemem” dediği bildirildi. Toplantıdan yine net bir karar çıkmazken, Mehmet Topuz ve menajerinin yarın Kayseri’de bir basın toplantısı düzenlemeleri bekleniyor.
__________________ Kosovali caki cilgin besiktasli | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |