![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ne diyelim ki?sen çık tüm türkiye ye haykır ben beşiktaşdan başka takımda oynamam diye sonra git ezik fener e imza at.buna diyecek bir şey bulamıyorum.bu döneklikten de öte bir şey.hani gerekirse bir yıl top oynamazdın hani gerekirse ceza alırdın topuz!ne oldu da döndün?senin beşiktaşlılığının ben ta a.q im.umarım bu sezon ezik febe de küme düşmemek için mücadele edersin.umarım gidip rezil olursun orada.allah dan başka bir şey istemem.senin gibi kişiliksiz bir adamın beşiktaş a gelmemesinden dolayı büyük mutluluk duyuyorum.mehmet topuz un adı benim için artık dönek top dur. | ||
| |
| | #6 | ||
| Son Barikat ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() |
__________________ ![]() BEŞİKTAŞLI olunmaz BEŞİKTAŞLI doğulur.. Ölüm kalım arasında aklım beyazında karasında... Konu HaNNiBaL_65 tarafından (13-06-2009 Saat 11:37 ) değiştirilmiştir.. | ||
| |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | İnşallah fenere gider yeter artık bu tamamen bizim başkanın yaptığı beceriksizlik ve iş güzarlık önce yönetimle görüşeceksin ve fenerin Topuzla görüşme içerisinde olduğunu zaten başkan biliyor aklı sıra fenere çalım atacak şimdiye kadar neyi doğru yaptın ki ? YETER DEMİRÖREN YETER .. ŞAmpiyon oldu takım 10 sene daha gitmezsin çeşke şampiyon olmasaydık sen de gitseydin ![]() hayırlısı ALLAH tan ....
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| |
| | #9 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | aziz yıldırıma helal olsun alıcam dedi kapattı telefonu aldı. demirören beşiktaşa hayırlı olsun dedi elleriyle fenere verdi. 2 başkan arasındaki farkı siz değerlendirin. demirören başımızda olduğu sürece başımız yerden kalkmaz
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
| |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Bırakın gitsin artık topuz oraya. Seneye her maçta onu yedek klübesinde gördükçe kapak olsun sana diyip keyifleneceğiz. Kariyerini bugünden itibaren bitirdi kendisi. Artık daha fazla konuşulmamalı bence. Konuları falan toptan kaldırıp sinirlerimizi bozmasak iyi ederiz gibime geliyor.. | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |