![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #483 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | yaw beyler cem yılmazın dediği gibi element uydurmayın yaw ne alaka o yazıyla senin dediğin.. bi kere yazıda sadece bjk nin ismi var iyi bakın yaw bide juventus ama bizim kleberson bobo falan da yazıyo heralde sallamayım ama bobo kleberson richardinho beraber oynayacak falan mı demek istiyo anlamadım ![]() Segunda-feira, 14/08/2006, 14h13m | Atualizado às 14h27m Ricardinho está a caminho da Turquia Meia teria proposta do Besiktas e pode deixar o Timão nas próximas horas ![]() ![]() Ricardinho está a um passo de deixar o Timão SÃO PAULO - O meia Ricardinho, do Corinthians, está a um passo de deixar o clube. O jogador teria recebido uma proposta do Besiktas, da Turquia, e estaria negociando a sua saída do clube. O jogador não apareceu para treinar nesta segunda-feira. Além do Besiktas, Ricardinho teria recebido propostas de clubes italianos, entre eles o Juventus e o Torino. No entanto, sua preferência é pela Turquia, pois o clube teria feito uma proposta concreta. Insatisfeito com a atual situação do Timão no Campeonato Brasileiro, e com os protestos por vezes violentos da torcida, o jogador estaria decidido a deixar a equipe, mesmo que fosse contratado um treinador que fosse do agrado do grupo e dos torcedores. Um dos maiores clubes da Turquia, o Besiktas conta com outros três brasileiros: Márcio Nobre, Kléberson e o ex-corintiano Bobô | ||
![]() |
![]() | #484 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ya ne Ze Roberto'su ne rezil olması arkadaşlar Allah aşkınıza yaaa.Bizim yönetimden kimse çıkıpta Ze Roberto'yu aldık,almak üzereyiz falan demedi.Bizler duyduğumuz haberlere inanmak istedik ve inandık.Kimsenin rezil olduğu falan yok.O mantıkla Fener ve GS yönetimleri 500.000 kere rezil oldular.Herşeyi çok uçlarda yaşıyoruz.Tarihin en zayıf kadrosu diyenler vardı.Bir Ricardinho eklemesi ile tarihin en güçlü kadrosu diyenler çıktı.Yönetim transfer konusunda iğrenç diyenler,Ricardinho haberinden sonra yönetimi göklere çıkardılar.Şimdi de ne idüğü belirsiz her gün yüzlercesi çıkan ve benim Corinthians'ın resmi sitesinde falan görmediğim bir haber yüzünden tekrar yerin dibine sokuyorlar.Alamazsa çıkıp gitsinmiş falan.Bu kadar basi mi yaa ? Biraz bekleyelim, bi takip edelim bakalım neler oluyo ? Olayların içinde misiniz ? Siz mi konuştunuz menejerle futbolcuyla ? Belki herif gerçekten karaktersiz ve ikili oynuyor.Eğer öyleyse onu almamak yönetim ayıbı değil yönetim doğrusudur.Belki de haber tamamen kolpa ve ortada hiç bir sorun yok. Özetle demem şu ki, hala her duyduğunuz olay üzerine beklemeden, sabretmeden aslı astarı neymiş öğrenmeden tepki vermemek gerektiğini öğrenemiyor bazıları.Hele ki her gün 100 lerce yalan haber okumaya alışmış bizler için bunu öğrenmek çok zor olmasa gerek. | ||
![]() |
![]() | #486 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Yıldırım baskan tamam dediyse taömam dır bizim baskan adam gibi şimdiye kadar ben yaşlanını duymadım bence buda dogru ben bu habaerlaere inanmıyorum. Gazzetelere kaldıysan kimler geldi büyük BEŞİKTAŞIMIZA resmi site dışında yayınlanan haberlere inanmayın diyorum abi. Hazırlık yapmaya başlayın Ric i çok güzel karşılayalım derşim. | ||
![]() |
![]() | #488 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | rico gelecek başka alternatif yok | ||
![]() |
![]() | #489 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | Alıntı:
delgado da olduğu gibi ![]() ![]()
__________________ BUGÜN PARA İÇİN FORMASINI SATANLAR YARIN PARA İÇİN VATANINI SATAR ![]() İnönü'ye karanlık çöktüğü zaman Dışarıda yağmurlar yağdığı zaman Tribünde ÇARŞI coştuğu zaman Haydi bastır Şanlı Karakartalım | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |