![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #152 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ ![]() | |||
![]() |
![]() | #153 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | abi bu videolarda pek ii bir adama benzemio ama sadece bir video http://www.youtube.com/watch?v=xSv2x...related&search
__________________ İstatistik mini eteğe benzer; çok şey gösterir ama asıl görünmesi gerekeni göstermez. Sir Alex FERGUSON | ||
![]() |
![]() | #156 | |||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
bu arada ılgılendıgımız bır futbolcu ıle ılgılı ılk defa boyle vıdeo ızledim blackeagle a tesekkurler
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK Konu gulcemal tarafından (16-08-2006 Saat 09:22 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() |
![]() | #157 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Runje Toraman Boumsong Koray (Gökhan) Deli Kleberson Burak Delgado Ricardinho Bobo(Gökhan) Mert Not: Birtek Forvet attı güçsüz kaldı ama orta saha çok iyi besliyeceği için pek sorun kalmaz yinede çalım vs. Yapan bi oyuncu olsa iyi olurdu forvette ama bu takım hiç yoktan UEFA yı almaya yeter | ||
![]() |
![]() | #158 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | öncelikle oyuncuyu 1 video ya göre değerlendirmek yanlış olur premier ligte oynyacak ve kötü oyuncu olacka ben daha görmedim böyle bişey ayrıca belki o gün kötü günündeydi yani insanlar hata yapabilirler ayrıca bu admaın maliyeti çok yüksek yani transfer zor gözüküyor çok iyi bir sposor lazım | ||
![]() |
![]() | #159 | |||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | |||
![]() |
![]() | #160 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bir futbolcu premier ligde banko oynayacak ve fransa milli takımında yer alacak ve vasat bi futbolcu olacak mümkün deyil bence...ben hiç seyretmedim ama bence okadar vasat bi adam olamaz....bi video ya bakıp aldanmamak lazım.....
__________________ Sussam Gönül Razı Değil , Konuşsam Tesiri Yok. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |