![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
![]() | |||
| |
| | #5 | ||
| Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() | öncelikle oyuncuyu 1 video ya göre değerlendirmek yanlış olur premier ligte oynyacak ve kötü oyuncu olacka ben daha görmedim böyle bişey ayrıca belki o gün kötü günündeydi yani insanlar hata yapabilirler ayrıca bu admaın maliyeti çok yüksek yani transfer zor gözüküyor çok iyi bir sposor lazım | ||
| |
| | #6 | |||
| Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | |||
| |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | bir futbolcu premier ligde banko oynayacak ve fransa milli takımında yer alacak ve vasat bi futbolcu olacak mümkün deyil bence...ben hiç seyretmedim ama bence okadar vasat bi adam olamaz....bi video ya bakıp aldanmamak lazım.....
__________________ Sussam Gönül Razı Değil , Konuşsam Tesiri Yok. | ||
| |
| | #8 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
__________________ İstatistik mini eteğe benzer; çok şey gösterir ama asıl görünmesi gerekeni göstermez. Sir Alex FERGUSON | |||
| |
| | #9 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
önemli diil
__________________ İstatistik mini eteğe benzer; çok şey gösterir ama asıl görünmesi gerekeni göstermez. Sir Alex FERGUSON | |||
| |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | valla bence psv den Alex alınsın 10 numara adam cuk diye oturur hem fiziği de çok güsel ve özellikle topa ilk müdühaleleri çok zamanlamalı. boumsong iyi ama onun kadar iyi değil bence. | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |