![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yav özkaynaklarımıza niye bakmıyoruz ki Ramazan Kurşunlu var yav niye hiç aklınıza gelmiyor Bosque görev verdiginde alnının akıyla cıktı işin içinden tamam tecrübe problemi var diebilirsiniz ama kiralık gittiğinde bu acıgı kapatmıştır bence o kadar parayı harcayacaz bi de uyum sorunu şunu bunu bekleyecez hiç geregi yok
__________________ SİYAH/BEYAZ=ÖLÜM/YAŞAM BEŞİKTAŞK | ||
| |
| | #2 | |||
| Guest
| Alıntı:
| |||
| | #3 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ ŞAMPİYON OLALIM BU SENE,UÇALIM GÖKLERE,KOYALIM CİMBOMA FENERE,BİR ÇİZİK ATALIM DERTLERE | |||
| |
| | #5 | ||
| Forumun Basketçisi ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Beşiktaş'a büyük ümitlerle transfer edilen ancak bekleneni veremeyen Hırvat kaleci Vedran Runje’ye yol göründü. Teknik direktör Jean Tigana'nın ısrarıyla alınan Runje, yediği hatalı goller yüzünden tepki çekerken, başkan Yıldırım Demirören ve 2.başkan Murat Aksu, Hırvat kaleci ile devre arasında yolların ayrılabileceğini belirtti. Hırvat kalecinin yerine 6 aday belirlendiği ifade edildi. Mircea Lucescu'nun, çalıştırdığı Shakhtar Donetsk'in Hırvat kalecisi Pletikosa'yı önerdiği, diğer adayların F.Bahçe'nin ve A Milli Takım'ın yedek kalecisi Volkan, Bursasporlu Ömer, Konyasporlu Özden, Denizlisporlu Süleyman ve Sakaryaspor'un Kolombiyalı file bekçisi Martinez olduğu öğrenildi. (Hürriyet)
__________________ вιzє єğℓєηмєуι уαηℓış öğяєттιℓєя çüηкü σηℓαя нιç "ραѕ¢αℓ ησυмα" ιℓє ∂ιѕ¢σуα gιтмє∂ιℓєя... | ||
| |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Katiliyorum fikrine!!
__________________ The Champion was born in 1903 | ||
| |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya Heralde Sİz HİÇ Bİr Fener BeŞİktaŞ MaÇina Gİtmİyorsunuz Heralde Volkanin TrİbÜnlere YaptiĞi Hareketler TÜmerden Sonra MaÇta Bİzden En Çok KÜfÜr Yİyecek Adami Bu Takima Transfer İstİyosunuz Yok BÖyle Bİr Şey Ben Unutmadim Volkanin YaptiĞi Hareketlerİ Bİzİm TrİbÜnlere UnutmayacaĞim Da Volkani Şanli BeŞİktaŞim Da GÖrmek İstemİyorum | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |