![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | madem genç istiyorsunuz alcaksanız cinconlu fevzi ankaralı hakanı alsınlar | ||
| |
| | #6 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | murat felaket yaw o anca kulubede otursun adam çok rahat , bir tek demecini de duymadım oynayamıyorum filan parayı alıyor bitti... | ||
| |
| | #7 | ||
| Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | bence genç kaleci alacaksak Ramo ya şans vermeliyiz.. Elimizdekine güvensek daha ii olur ayrıca savunma da Türk oyunculardan kurulu olduğu için gelecek yabancı uyum sorunu yaşayacak olduğundan Ramo da bu sorun da yok oradan artan yabancu hakkımızı başka bir mevkide kullanırız böylelikle.....
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
| |
| | #9 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | fm oynamıyoruz.....
__________________ α¢ gözLєяιηι вαкмα $α$ι, αLαуιηιz gєLѕє уιкαмαz вєѕιктαşι ! вєşiктαş вiя єşкıуαηıη нαуαт iтiяαzı∂ıя!... ѕυѕαяѕα çαтışмα!, кσηυşuяѕα ѕαναş, уαzαяѕα ∂єѕтαη, ѕєνєяѕє ∂єνяiм σℓυя!.. BEŞİKTAŞK | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |