![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | runje ailesi de gelince kendini toparlar hırvatlarında milli takımdaki 1.kalecisi oldu ingiltere maçında falan oynayacakmış morellendi bence kendini toplar ve o zaman izleriz gerçek runjeyi bu arada hildebrand da fena değil ![]()
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
| |
| | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | runje ii olabilir gelecekte ama kimse hildebrand a hayır diyemez
__________________ İstatistik mini eteğe benzer; çok şey gösterir ama asıl görünmesi gerekeni göstermez. Sir Alex FERGUSON | ||
| |
| | #3 | ||
| junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | runje ailesi de gelince kendini toparlar hırvatlarında milli takımdaki 1.kalecisi oldu ingiltere maçında falan oynayacakmış morellendi bence kendini toplar ve o zaman izleriz gerçek runjeyi bu arada hildebrand da fena değil ![]()
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
| |
| | #4 | ||
| Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bence doğru bir karar,yeni bir kaleci alınması değil,runjenin gidişatına sezon sonuna kadar bakılması ve B planının hazır olması,haber doğruysa yönetimi tebrik ediyorum ve gözlerinin önündeki sakaryasporun kalecisine de bir göz atmalarını öneriyorum,ama sözkonusu hildebrand sa hiç düşünülmesin tabi | ||
| |
| | #6 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Runje'nin iyi kaleci olduğunu düşünüyorum ama sene başında bana Runje mi Hildebrand mi deselerdi cevabım kesinlikle Hildebrand olurdu.Çok iyi kaleci gerçekten.Ama şu anda böyle değişiklerin düşünülmesi zarar verebilir takıma.Runje'ye destek vermeliyiz.Kendisine güvendiğimizi hissetmeli.Kuşkusuz bu haberleri o da okuyordur.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
| |
| | #7 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | eğer hakkaten böyle bir hbr varsa çok çok sevinirim çünkü Hildebrand dünyadaki en sevdiğim ve beğendiim kalecilerden biridir,ama runjeye sabır göstermeliyiz...
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
| |
| | #8 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Medyanın şu anda bu haberleri çıkarması Beşiktaş'ı karıştırmak amacıyla yapılmaktan başka birşey değildir.Ya lütfen kanmayın şu haberlere ya.Mevcut takıma destek şu anda.10.haftada ne transferi şimdi ya.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
| |
| | #9 | |||
| Guest
| Alıntı:
hadi ortada umut verici bir futbol var sadece kazanmayı bilmiyoruz desem neyse..ortada hiçbişey yok ki geleceğe umutla bakacak..sadece genç oyuncular diyorsunuz evet sadece onlar var onlarıda en güzel şekilde harcıyoruz... varya ezikler ve gayselar bu kadar kötü olmasa sizi görürdüm... | |||
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |