![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #832 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | arkadaşlar bu yıl bizim yılımız olacak.yeterki inanalım ve güvenelim.bu takım yeni kuruldu elbet puan kaybedecektir bi maglubiyet sonrası hemen bi suçlu aramayalım hep destekleyelim.herkesin imrenecegi bi takım kurduk hep destek tam destek bu takıma | ||
![]() |
![]() | #834 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Beyler turkiye'ye gelmis gecmıs en buyuk yabancı transferını yapıyoruz hala 84 sayfadayız ayıp oluyooooo. soyle bı 100 leyelım bı dalya dıyelım hadı arkadaslar cızdırın yazdırın bıseyler, rıcardınho geldımı darılır valla ze roberto ıcın 100 lere cıkmıssınız benım ıcın nıye az dıye ![]() | ||
![]() |
![]() | #835 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bu takım ricoyla harika oldu gerçekten bu sene basarı gelir ...gelmezse hiç bi sene gelmez çünkü bu kadar kaliteli bi kadro daha kurmadıydık.kafamdaki tek soru ise burak her hafta bu performansı sergileyecek mi?onunda i.akın gibi olmasından korkuyorum | ||
![]() |
![]() | #836 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | inşallah aynı gun gelirler luganoyla
__________________ İstatistik mini eteğe benzer; çok şey gösterir ama asıl görünmesi gerekeni göstermez. Sir Alex FERGUSON | ||
![]() |
![]() | #837 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Orhan Yıldırımın yazısını okudum ricardin ho 15:30 da istanbulda diyor doğrumu ??????
__________________ İstatistik mini eteğe benzer; çok şey gösterir ama asıl görünmesi gerekeni göstermez. Sir Alex FERGUSON | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |