![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #193 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
arkadaslar jean alain boumsoung ile ilgili bilgiler burda warr ![]() http://72.14.221.104/search?q=cache:...r&ct=clnk&cd=4
__________________ EROS AŞKI BİZDEN ÖĞRENSİN ![]() ![]() ![]() TEK ASK BESİTASK... ________________________ BASKA SEVDALARA KAPALI'YIZ!!!... | ||
![]() |
![]() | #194 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | | ||
![]() |
![]() | #195 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | haklsın kardeş o videoyu gördükten sonra hayli soğudum bousongdan | ||
![]() |
![]() | #196 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | beşiktaş a kuffour gelmeli adamın iyi bir bayern münih kariyeri ve ayrıca iyi bir avrupa kariyeri.avrupadaki maçlarımızda bize çok yardımcı olacaktır.ayrıca geldiğinde koray da klebersonla beraber oynayacak ve klebersonun yükünü hafifletecek | ||
![]() |
![]() | #197 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | alex chris chivu bu üçünden biri gelse | ||
![]() |
![]() | #198 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Fenerbahceli taraftarlardan eksik bir tarafimiz yok maalesef. ![]()
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | ||
![]() |
![]() | #199 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | videoya bende baktim da tabi hatalari nin bi araya toplamislar... ama demeki iyi de milli takimda iynuyor hata thurmain yerinde oynayacak... bazi ark. kuffour diyor ben razi deyilim yani..hatirlarsaniz dünya kupasinda geri pasi yapim derken kisa düstü de forvet gol atmisti.. http://www.youtube.com/watch?v=jzWFzhyy4Lc kuffour böyle hatalar ara sira yapti..münichde..
__________________ Yasiyorsam bunun tek Sebebi: 3 Hece 8 Harf: BESIKTAS | ||
![]() |
![]() | #200 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | [quote=bjk4ever;102987]Fenerbahceli taraftarlardan eksik bir tarafimiz yok maalesef. ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |