![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | edmilson-carew-gökhan ü.-gökdeniz-volkan(kalite bir yabancı) gelsin bobo-kleberson- runje-ali g.-nobre-mustafa d. gitsin -------------------------xxxxx(volkan)-------------------------- ----------------gökhan z.-------edmilson----------------- ibrahim t.---------------------------------------ibrahim ü. --------------------koray------delgado------------------- gökdeniz-----------------burak--------------------ibrahim a.(xxxxxx) -------------------------carew---------------------------- yedek:murat ş.-ali t.-fahri-baki-serdar ö.-gökhan ü.-rico-
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | sana kesinlikle katılıyorum bu bobonun kafasına gelen toplar özellikle cska ve gs maçlarında ona gelse şuan farklı bir takım olurduk
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Beşiktaş ın tartışmasız iki kanat oyuncusu ve tecrübeli bir defans oyuncusuna ihtiyacı bas bas bağırıyor. Bunlar alınabilirse Nobre hemen hemen her maç gol atar, Burak kanada mahkum olmaz, İbrahim Toraman dan sağbek olmaz, Ricardinho sol kanada mahkum olmaz ve en önemlisi kanatlar sayesinde tek gol umudumuz karamboller, oratadan delme çalışmaları olmaz. | ||
![]() |
![]() | #8 | |||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
yada yönetim sürpriz yapsa carew i alsa tadından yenmez
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() |
![]() | #9 | |||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
yaw siz carewin nesini begeniyorsunuz anlamadim gitti. Adam attigi gollerin yüzde 70ini penaltidan atti. Bosbos dolaniyordu. hayret bisey. Bence Bobo nobreden iyi. | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |