![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1193 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | http://www.youtube.com/watch?v=cGEw4G3sEF4 arklar allah aşkına şu pas verişteki inceliğe bir bakın... | ||
![]() |
![]() | #1194 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | BİR EZİK FORUMU ANGUTTAN CANLI CANLI ---------- Ricardinho ve Delgado bir arada oynar mi? Boyle bir tartisma nasil olur acaba, cok merak ettim Delgado'nun Ricardinho'ya pas vermedigi ilk ne zaman iddia edilir? Ricardinho Delgado'yla sorunu olmadigini ne zaman aciklar? 4-1-3-2 oynayan bjk icin 4-3-2-1 en uygun sistemdir diye dizilis yapilir mi? ----------- Hayırsız olur ellerinde patlar inşillah Zaten patlaycak ondan süphem yok ----------- hayırsız olur ınsallah ----------- Gelmezse ne güzel olur. Çok güzel gülerim ben tüpçü morarırsa. ----------- bu adam bjk ye gelsin ortalıgı karistirir yararımıza olur. ----------- ULAN UTANIN BE AZCIK SUSUN BE.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() |
![]() | #1197 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | beylse ben şimdi yatıyorum yani mecburum sabah öğlen girdiğimde en az 150 akşam da 200 olması lazı ona göre çalışalım görüşmek üzere hayırlı geceler
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() |
![]() | #1198 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | arkadaşlar size üzücü bir haber vermek zorundayım. haksız rekabet gerekçesiyle ricardinho maçlara gözü kapalı olarak çıkacakmış gözlerini bağlıcaklarmış. ve de evimizde oynıcamız maçlarda taraftara bağırma yasağı gelmiş
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |