![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | ya bazı arkadaşlar yattarayı istiyo şaşırıyorum ya bizi futboldan mı soğutacaksınız. o zaman maça kim gider şimdi bir umut belki biri bizi zorlar diye trübünde coşku var diye gidiyoruz. yattara da gelirse olamz yok biz müslümanız onlarda insan bu kadar işkenceyi allah affetmez
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
| |
| | #3 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
![]() | |||
| |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | o deilde medyada yok 13 milyon euro istmemiş die cıkıyodu ya simdi gercek fiyatları gorunce fıtık oluyom bea ulna dedim simdi bu adam gelirse bu fiyata kesin karmasa olur takımda ama allah tan duzgun bi praya transfer olmus | ||
| |
| | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | ya arkadaşlar tümör şöyle demişti :ben kadıköydeki maçı düşünüyorum 5 yıldır yenemiyoruz buna son vermek istiyoruz dedi. kendi dedğine kendi inanıyo mu acaba? hadi inanıyo diyelim ya şimdi rico dan sonra hala umudu var mı acaba?
| |
| | #6 | |||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
tümör deyince aklıma geldi nedense!!! bi arkadaşın bi lafı vardı: para dediğin nedir ki itin önüne atsan yemez ![]() | |||
| |
| | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | yürü be abi bu it yiyo ama para için neler yapacağını kestiremiyorum.hayal gücümü zorluyo
| |
| | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | | ||
| |
| | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | yarını bilmem de bizde hiç kimseye sarılmıyodu belkide fenere o yüzden gitmiştir baksan sarmaş dolaş
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |