![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #81 | ||
Guest
| Bence ali yetenekli bir futbolcu bize de faydası olurdu bence Tiganada alinin yetenekli olduğunu kabul ediyor ama sistemine uymadığından bahsediyor Ben üzülürüm ali gibi bir oyuncuyu başka takıma kaptırmayı ama burda da onun bitişini izlemek hoş olmaz yolu açık olsun !! | ||
|
![]() | #84 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Serdar Kurtuluş-Ali güneş-Ali Tandoğan-Burak Yılmaz.... SEN HANGİSİNİN OYNAMASINI İSTERDİN? Bende Ali tandoğanın gitmesini istemiyorum ama tigananında yapıcak fazla bişeyi yok...
__________________ Beşik'den Mezar Taş'ına | |||
![]() |
![]() | #86 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | yolun açık olsun...
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() |
![]() | #87 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | ali bizim takımda çok şansız bir başlangıç yaptı ve başladığı gibide bu şansızlık devam etti. yolu açık olsun.
__________________ vatan toprağı kutsaldır, kaderine terk edilemez. M.K.Atatürk edenin ..... | ||
![]() |
![]() | #88 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | hemen gitsin, fazla şans verilmedi ama ona vereceğim şansı serdar'a veririm kendini geliştirir. yedek olarakta ali güneş var. toraman'ı bile oynatıyo sağda. gitsin, hemde ilk uçakla gitsin.
__________________ Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!... | ||
![]() |
![]() | #90 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 54
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | evet bencede ali iyi oyuncu ama birtürlü dikiş tutturamadı takımımızda geldiğinden beri ilk onbirde sahaya çıkamadı doğru dürüst, ilkmaçda kırmızı gördükten sonra şaans bulamadı kendine bulduysada değerlendiremedi.gitmesinde sakınca yok onun yerini dolduracak adam çok bizde | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |