![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Arkadaslar bir iyi dinleyin. Zenith St. Petersburg'da 21 yasinda super bir defans oyuncusu var, ismi Martin Skrtel. Avrupa'nin buyuk kulupleri pesinde ve kontrati 1/2 sene sonra bitiyor. Yonetim elini cok cabuk tutsa ve bu oyuncuyu bir gorseler, ki hep pahali, kontrat altindaki oyunculara bakiyorlar, bu gelecegin super oyuncusunu ya simdi az bir bedelle alirlar, yada devre arasi bedelsiz alirlar, Ne diyorsunuz? Burada Besiktas yonetimi ile baglantilari olan arkadaslarimiz varmi??? | ||
| |
| | #2 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
bende hiç adını duymadım ama yanlış hatırlamıosam bi ark vardı babası murat aksunun yakın arkadaşıymış ole dıodu...ona ulaşılırsa belki dediğin adamla ilgilenırler..
__________________ α¢ gözLєяιηι вαкмα $α$ι, αLαуιηιz gєLѕє уιкαмαz вєѕιктαşι ! вєşiктαş вiя єşкıуαηıη нαуαт iтiяαzı∂ıя!... ѕυѕαяѕα çαтışмα!, кσηυşuяѕα ѕαναş, уαzαяѕα ∂єѕтαη, ѕєνєяѕє ∂єνяiм σℓυя!.. BEŞİKTAŞK | |||
| |
| | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ama senin dedigin adama nasil ulasacagiz ki?? Vallaha ben iddiaa ediyorum bu adamin gelmesi mumkun ve gelirse bir sene icinde avrupa dan cok teklif gelir buyuk kuluplerden... | ||
| |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bence bizim savunmada pek sorunumuz yok hem hepsini yerli olması anlaşılmasının şart olduğu savunmada avantaj anacak onların önlerindeki kleberson çok yalnız kalıyor işte edmilson tam bunun ilacı alınırsa süper olur ve beşiktaşımız bir DREAM TEAM kurmuş olur.. | ||
| |
| | #5 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Alıntı:
Martin Skrtel:15.12.1984Alter:21Grösse:1,91Nationalität: Slowakei:2004Vertrag bis:2007Marktwert:2.000.000 ![]() ![]()
__________________ [/SIGPIC][/SIGPIC] | |||
| |
| | #6 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
kardeş haklısın ama tigana gökan zanın yanına tecrübeli birini ve topu oyuna iyi sokan birini istiyo bence bu leverkusenden JuAn veya psv aleX ama bence de biri kesin şart. AYrıca ortaya stoper alınırsa bence bakinin yerine korayı solda oynatırsa bence çok verimli olur. ama şunu kimse belirtmiyo bence bobo çok yanlış bir transfer bu ortasahaya yakışmıyo bitiriciliği iyi olan biri alınsaydı çok güsel olurdu meselea Jason roberts.... | |||
| |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bu EDMİLSON transferi biraz bomba gibi geldi.. Alınabiliyorsa alınsın bence RİCo dan daha yararlı olur. RUNJE Serdar G.ZAN Koray(Toraman) Delinho Kleberson Edmilson Burak Delgado Ricardinho Güleç(Nobre-İ.Akın) | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |