![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Vizyon meselesine gelince.Sizin vizyonunuz yok biz büyük düşünüyoruz lafını klavyenin başında söylemek kolaydır.Daha iki gün önce taraftarın yıldız stresi sonlansın diye hisse satılarak Ricardinho alındı.Bunun devamının kulübü nereye götüreceğini göremiyor musunuz ? Bobo yerine Tevez'i almayı tek düşünebilen siz değilsiniz.CM oynarken futbolcu almıyorsun.O paralar kulübün kasasından hatta artık hisselerinden gidiyor.Daha önce 500 kere yazdım yine yazıyorum.Bizim bütçemiz eksik görülen her mevkiyi gidip 10 milyon Euroluk adam satın alarak kapatmaya yetmez.Biz Milan ya da Barcelona değiliz.Örnek almamız gereken kulüpler bunlar değil, Ajax gibi kulüplerdir.Bence Bobo süper bir yıldız olmasa da kalbur üstü bir futbolcudur.Artı başarıya aç bir futbolcudur.10 milyon Euroyu içi geçmiş ve futbol hayatının son demlerinde çok para kazanmaya niyetli doymuş bir futbolcuya vereceğime Bobo'yu tercih ederim.
__________________ BİRGÜN HERKES BEŞİKTAŞ'LI OLMASIN, BIRAKIN O AYRICALIK BİZDE KALSIN !!! | |||
| |
| | #2 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Beşiktaş forması altında onu görmek istemiyorum ama artık iş bitti.Kiraya falan vermezler,destek olmak lazım,yapacak birşey yok.Ama yinede söylemeden edemicem yönetimin bence bu seneki en kötü ahmlesiydi.İnşallah bobo yanıltır bizi...
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
| |
| | #3 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |