Alıntı:
autopsy´isimli üyeden Alıntı
O kadar iyi değildi ama arkadaşların abarttığı kadar da kötü değildi.10 kişi kaldığımız için maçın büyük bölümünde tek forvet olarak kaldı.Zaten stil olarak tek forvet oynayabilecek tarzda bir adam değil.Sırtı dönük pivot santrafor gibi oynayacak tek adamımız Nobre.Bobo bu pozisyonda zorlanır çünkü Nobre kadar kafa topu alabilecek ya da rakibi o derece yorabilecek bir yapısı yok.Stil olarak zaten daha çok yüzü kaleye dönük oynayabilecek bir oyuncu.O yüzden çok da başarılı olamadı ama epeyce mücadele etti.Çapraz koşuları da fena değildi,geriden gelenlere alan açarak bir iki pozisyon yarattı.Tabiiki Bobo'yu kötülemek için timsah gibi bekleyenler de bu tip parametreleri hiç düşünmeden şu kadar pas hatası yapmış, şu kadar şut çekmiş gibi istatistiklerle ortaya çıktılar.Brezilya milli takımında oynayacak kadar süper star bir adam olması çok zor tabii ki ama bazılarının abarttığı kadar da kötü değil.Bence bir iki yıl içerisinde çok iyi bir futbolcu olacak.Ama şu da var ki Ricardinho'yu oynatmak için tek forvet oynamamız gerekiyor gibi duruyor ve bu durumda o pozisyonun adamı bu takım içerisinde Nobre olur.Bobo da yedek kalır. |
ben şahsen merak ediyorum sen veya boboyu halen savunanlar hangi parametrelere göre yapıyorsunuz bunu acaba? sen de yazmışsın kendi parametrene!!! göre bizde forvet oynayacak adam nobredir ve bobo yedek oturur neden yedek oturacak bir adam için yabancı kontenjanı harcansın. eğer besiktas için eufa da final oynamasını arzu etmek ve bu amaca uygun olmayan futbolcuyu eleştirmek timsahlık ise ben en büyük timsahım. herkesin görüşü kendine aittir ancak başkalarının fikirlerine saygı göstermeyi de öğrenmeliyiz.