Alıntı:
KANREVAN´isimli üyeden Alıntı
autopsy demiş ki ^^Kesinlikle katılıyorum.Kariyeri ve adıyla, oynadığı futbolun uzaktan yakından hiç bir alakası yok.Malesef bazı arkadaşlar onun ismi ve kariyerine aldanıp objektif bir şekilde izlemiyorlar.^^ ...sen tiganayı seviyorsun beyeniyorsun ve başarılı buluyorsun değil mi ??? sence güvendiğimiz tigana bir futbolcuyu sadece adından dolayı her maç 11 çıkarır mı ?? bana bunun cevabını verirmisin ??? KLEBERSON'U yetersiz bulsa onun yerine bitane futbolcu isterdi...bence sen biraz objektif olmalısın.... |
Ben son derece objektifim.Zaten dikkat edersen Kleberson kalitesiz falan demedim.Tigana'yı beğenmem demek yaptığı herşey % 100 doğru demek de değildir.Şu anda takım içinde ona alternatif olacak iki adam var.Fahri şu an için şüpheli ve Koray'a da maalesef savunmada ihtiyacımız var.Belki de bu yüzden oynatmak zorunda kalıyor.Transfer döneminin başında da Tigana zaten ısrarla ön libero istemişti size hatırlatırım (Mavuba).Demogoji yapmaya gerek yok.Ben Kleberson'u savunma anlamında ön libero için yetersiz buluyorum.Herkes te Kleberson çok yetenekli,kariyeri ortada falan gibi cevaplar atıyor.Madem öyle çürütün tezimi.Eğer Kleberson savunmada yeterlidir diyorsanız ben susuyorum.Sinan Engin'inden Rıdvan'ına Vedat Okyar'ından Haşmet Babaoğluna kadar herkes aynı fikirde.Tekrar söylüyorum.Adamın kalitesine tek lafım yok.Ama adam kaliteli diye her mevkide oynayacak diye bir şey yoktur.Fikirlere de saygılıyım.Gerçekten defansif anlamda yeterli buluyorsanız eyvallah.Ama bu adam çok kaliteli falan filan gibi cevaplar objektiflikten uzak oluyor.