![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | |||
.::Huzur::. ![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
D.bakır taraftarının istediği tek şey ki bunu pankartla gösterdiler. (bize bir özür borcunuz var) bursada yaşanılanlardan sonra futbolculardan , yönetimden birilerinin çıkıp taraftar adına özür dilemesiydi. Ama malesef yaşanmadı bu. Eğer o özür dilenseydi bugün bunlar ya-şan-ma-ya-cak-tı.
__________________ . Siz onları üzdünüz,siz onları kapının dışına sürdünüz..Onları ağlattınız,saçlarını dağıttınız,rüzgarlara bıraktınız..Siz bıçaklar sapladınız,sessiz olun deyip ağızlarımızı kapadınız. O yaşlı başlarınızı kaldırın!..Ve hem yaşınızdan hem de başlarınızdan utanın!.. Evet ! Konu Sükut tarafından (08-03-2010 Saat 11:19 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() |
|
![]() | #33 | |||
sayende mazoşist oldum! ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
birincisi ben buraya istediğimi yazarım illa senin dediklerine kulak asmak zorunda değilim ikincisi o pankartların yönetim tarafından laf olsun die asıldıını anlamamakta sensin sorunun... madem öyle düşünüosun bana bunuda açıkla? sabaha kadar bursanın kaldıı otelin önünde havai fişek atmalar oteli taşlamalar... bunlarıda diyarbakır taraftarı istemedi zaten dimi?? istiklal marşının yuhalandığı bir karşılaşmada bende olsam çok rahat aynı tepkiyi veririm ![]() anlamama sorunu sende var dikkatli oku ![]() | |||
![]() |
![]() | #34 | ||
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | O pankartların yönetim tarafından asıldığını kimse bana söyleyemez.Çünkü o pankartların bizzat d.bakırspor taraftarları ile stada geldiğini biliyorum. Seninkisi sadece kendi vicdanını rahatlatmak için ortaya attığın bir iddia. Sabaha karşı otel önünde yaşanılanlar bizzat d.bakırlı taraftarların kendi rızalarıyla yapmış oldukları bir şeydi. Bu konuda diyeceğim tek şey artık : ''Eden buldu'' ![]()
__________________ . Siz onları üzdünüz,siz onları kapının dışına sürdünüz..Onları ağlattınız,saçlarını dağıttınız,rüzgarlara bıraktınız..Siz bıçaklar sapladınız,sessiz olun deyip ağızlarımızı kapadınız. O yaşlı başlarınızı kaldırın!..Ve hem yaşınızdan hem de başlarınızdan utanın!.. Evet ! | ||
![]() |
![]() | #35 | ||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | e stadda olan olaylardan sonra ben kendi vicdanımın pek önemi kalmadı o pankartlarında bi anlamı kalmadı ![]() görmedin mi ok? Bursaspor Online TV - Yorumsuz... eden buldu die bişimi var ya ![]() ona bakarsan bursadaki olaydada eden buldu... milli marşı ıslıklarsan teğkiyi illaki yiyiceksindr ![]() | ||
![]() |
![]() | #36 | ||
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | O görüntüleri ben de izledim biliyorum. Sen bana diğer tarafta yazdığım sorunun cevabnı ver bi kardeşim.
__________________ . Siz onları üzdünüz,siz onları kapının dışına sürdünüz..Onları ağlattınız,saçlarını dağıttınız,rüzgarlara bıraktınız..Siz bıçaklar sapladınız,sessiz olun deyip ağızlarımızı kapadınız. O yaşlı başlarınızı kaldırın!..Ve hem yaşınızdan hem de başlarınızdan utanın!.. Evet ! | ||
![]() |
![]() | #37 | ||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | iide burda diyar d.bakırdan bahsetmio herhangi bi şehit haberinde bunları söyledikleri biliorum daha öncede gördüm o maça özel söylenen bişi diil.... aponun çocuklarından bahsedilio yani pkk dan? yanlışmıyım... beni açıkçası ilgilendirmio benim umrumda bile diil bursalı onu yapmış bunu yapmış beni bağlamaz beni bağlayan nokta marşın ıslıklanması... bunu kabullenmem sabaha kadarda tarışırım senle.. bunu sığınılıcak bi tarafı yok ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |