![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2009 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
siz bu sene şampiyonluğu rüyanızda bile göremezsiniz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] | |||
| |
| | #2 | |||
| Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | |||
| |
| | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Alıntı:
Pazartesiden sonra cuma günü maç yapmamızın kaybettiğimiz puanla hiçbir ilgisi yok.. Oynadığımız takımlar inter, chelsea, bayern felan değil denizli ve kasımpaşa.. 3 gün önce ne oynadık ki dün ne bekliyorduk.. Haftaya da bursa p.tesi-cuma oynayacak.. Bunlar mazeret değil.. Perşembe akşamı uefa kupası oyanayan werder bugün öğlen saatlerinde sahadaydı.. Geçen hafta wolsburg rubin kazan deplasmanından dönüp c.tesi(maçın üzerinde 40 saat bile geçmeden ve muhtemelen hiç idman yapamadan çünkü kazan çok uzak bir yer) günü sahadaydı.. Dünyanın her yerinde oluyor bunlar... Dediğim gibi futbol oynamayı beceremezsen sadece defansla galip gelinmiyor her zaman.. Bu takım ankara maçlarını saymazsak 24 maçta sadece 30 gol atabilmiş.. Forvet oyuncularımıza verdiğimiz paraları yazmama gerek yok heralde.. Anadolu takımlarının da bursa için oynaması hiçbir şey ifade etmez sen 100 milyon euroluk takımlar kuracaksın 5-10 milyonluk takım sana hırs yapıp çelme takacak... Adam gibi oynarsan kimse sana çelme felan takamaz.. Burdaki tek gerçek kadromuzun kalitesidir.. Verdiğimiz paralarla doğru orantılı bir kadro yoktur, hocanın oynatmaya çalıştığı şeyle alakası olmayan bir kadroya sahibiz ve hocanın da kadroya göre bir strateji geliştirmek gibi bir niyeti yok.. Olay bu yani.. Bu arada geçen sene bizim şampiyonluğumuzu beğenmeyen ve laf edenler bu sene ligin kaç puanla bittiğine iyi baksınlar.. Hükmen yazılan ankara maçlarını çıkarıp bir karşılaştırsınlar bakalım nedir durum.. | |||
| |
| | #4 | |||
| Beşiktaşım Hayat Sensin.! ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
| |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 53 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
| |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bugün beşiktaşın puan kaybetcegını hıs etmıstım...hatta maçı izlemedim bu yüzden çok üzgünüm
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| |
| | #7 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | gecen hafta degil mustafa denizlinin ilk geldigi günden beri istemiyorum bu adami oynattigi futbolda ortada kazandigimiz maclarda ortada attigimiz gol sayisida ortada bu adam irandan baska bir yerde teknik direktörlük yapamaz , ben artik diken üzerinde mac seyretmek istemiyorum , derbi kazanan goller atan bir besiktas izlemek istiyorum sansa degil bilegimin hakkiyla mac kazanmak istiyorum ama siz 2-3 mac üst üste kazandikmi hemen mustafa denizliyi göklere cikarip laf söyletmiyorsunuz....ekrem her hafta baska mevkiide oynuyor orta saha her hafta degsiyor gencler piyasada yok ama sizler menunsunuz hala anlamak istemiyorsunuz mustafa denizli besiktasi degil kendini önplana tutmak icin herseyi yapiyor ve siz hala destekleyin bakalim... saygilarimla | ||
| |
| | #8 | ||
| TEK AŞK BEŞİKTAŞK ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bardağa her zamanki gibi yine boş tarafından bakıyoruz tamam berabere kalmış olabiliriz ama yenilmedik farkettiyseniz.Ayrıca da ligin başında takım ne kadar gerideydi kimse Beşiktaş'ın şampiyon olacağını aklından dahi geçirmiyordu ama şimdi 3.sıradayız ve aradaki puan farkı 3 futbol bu sonuçta ne olacağı hiç belli olmaz bakmışsınız ki Beşiktaş şampiyon olmuş sonra bu dedikleriniz için çok pişman olursunuz.. | ||
| |
| | #9 | ||
| Uğur_çArşı ![]() Üyelik tarihi: Nov 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | bu takım şampiyon o-l-a-c-a-k o kadar umutluyuz her zmn...
__________________ KARAKARTAL | ||
| |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bu maci almamiz gerekiyodu cok gol kacirdik cok da pozisyon verdik böyle maclari alacaksin cunkü onumuzde daha zor maclar var saglik olsun 1 ileri 1 geri gidiyioz sezon basindan beri hep ayni
__________________ BJK... | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |