![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | zaten koca sezon 23 gol atmis bir takimin sampiyon olmasi hayal dan baska bisey olamaz, gecen sene ertugrulun kurdugu takimla sampiyon olan ve bu sezon ertugrul hocanin zamanindaki transferlerin 10 kati daha fazla para harcayarak transfer yaptiran sayin denizli nin basarisi ortada.. hem takimi borc batagina soktular hemde basari yok....denizli besiktasi düsünseydi coktan istifa emesi gerekirdi ama besiktasi düsünen kim hala sapkadan ayi cikarma pesinde ve ön planda hep kendini tutma sevdasi icinde...sampiyon olup denizli kalacaksa sampiyon olamyalim ve bu adama bir sezon daha katlanmayalim besiktas tarihinin en rezil sezonunu geciriyoruz koca sezon 23 gol atmak ne demek.. ben 1 macta 10 gol atan Besiktasi izleyerek büyüdüm ezeli rakiplerine karsi bile 4-5 gol atan Besiktasi izleyerek büyüdüm simdi birakin 4-5 golü son siradaki takima bile 2 gol atamiyoruz....defol denizli | ||
![]() |
|
![]() | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2010 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | Dün akşamki maçın özetini izleyebildim. Şampiyonluk kovalayan bir takımın kasımpaşa gibi bir takımdan bu tip goller yemesi üzücü. Galip gelmemiz gerekn bir maçta berabere kaldık. Ama bu deyildirki artık şampiyon olamayız. Son 1-2 haftaya kadar bu ligde kimin şampiyon olacağı belli olmaz. Bir kaç felaket tellalı yüzünden taraftarımız galyana geliyor. Buda takım üzerinde olumsuz etki yapıyor. Son haftaya kadar sadece oynanan oyuna bakalım. Eğer takım eleştirilecekse o zaman eleştirelim. Yada yönetimi ve teknik adamı istifaya çağıralım. Ama şimdi takımı sonuna kadar destekleyelim. Ben inanıyorum ki bu sene yine mutlu sona biz ulaşacağız. Ve şuanda yönetim istifa diyenler denizli istifa diyenler o zaman en iyi yönetim ve teknik direktör bizde diyerek ortalıkta hava atacaklar | ||
![]() |
![]() | #23 | ||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | besıktas taraftrı ne zman skora gore hareket edıyor... skor yorumcusu olmayınnn bıraz genıs dusunun... bu takım sampıyon olur veya olmazzz hıc onemlıı degıll... her sene sampıyon olacagız dıe bır kaale de yokk... bundan sonrası konusullmallıı ... bız cska kadar olmayıyorz veya bordo ve lyon kadar hadıı gecelım onları bır bencıfa bır fulham bır standart lıege.... mısyon ve vızyonunuz genıs tuttunn bızden daha kcuk kulupler yarı fınal ve ceyrek fınal oynuyorlar sız hala bu tkım neden sampıyon olmadı dyorsunuz..... benım besıktasım gumbur gumbur top oynasın ısterse 5 mac yenılsınn.... sadece skor taraftarlıgını bırakınn bu takım sezon basında berıı ııı top oynamıyor olsun sonutca besıktas besıktastır ve besıktası ölümüne dek sevecegızzzz...99 yıllıarda kapalının ustnde bır yazı vardı..SONSUZA DEK SEVILDIGINI BILLL YETER.. olay bu kadar basıtt
__________________ T3QİN | ||
![]() |
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | evet eğer kazansaydık ciddi bir avantaj yakalıcaktık en önemli maçlarımızın 2 sinden biriydi kazanamdık ama mücadele ettik sağlık olsun beşiktaşım şampiyonluğu son maça kadar kovalar bundan eminim bazı arkadaşlar her zaman ki gibi felaket tellallığı yapsınlar 2-3 hfta snra lider fln olunca yine bu takım şampiyon olmaz derler.. şampiyon oluruz olmayız o ayrı ama bizim beşiktaşımıza sonuna kadar destek vermemiz gerek inşallah ben inanıyorum şampiyon olucağımıza oyunun dengeleri kaçınca toparlayamıyoruz biraz sorunumuz burda saha içinde onu yavaş yavaş öğrenmemiz lazım diğer maçlar içinde konuşuyorum.. yalnız tabata demedende es geçemicem hocam bu adam bu kadar formdayken bariz bir şekilde girdiği zaman patlıcak gibi oynarken neden hiç uzun dakika almaz anlamıyorum umarım bir bildiğin vardır hocam...
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | insallah bursayla cinconda puan kaybeder, yoksa isimiz gercekten cok zor olacak
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #26 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2009 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
siz bu sene şampiyonluğu rüyanızda bile göremezsiniz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] | |||
![]() |
![]() | #27 | |||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | |||
![]() |
![]() | #28 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Alıntı:
Pazartesiden sonra cuma günü maç yapmamızın kaybettiğimiz puanla hiçbir ilgisi yok.. Oynadığımız takımlar inter, chelsea, bayern felan değil denizli ve kasımpaşa.. 3 gün önce ne oynadık ki dün ne bekliyorduk.. Haftaya da bursa p.tesi-cuma oynayacak.. Bunlar mazeret değil.. Perşembe akşamı uefa kupası oyanayan werder bugün öğlen saatlerinde sahadaydı.. Geçen hafta wolsburg rubin kazan deplasmanından dönüp c.tesi(maçın üzerinde 40 saat bile geçmeden ve muhtemelen hiç idman yapamadan çünkü kazan çok uzak bir yer) günü sahadaydı.. Dünyanın her yerinde oluyor bunlar... Dediğim gibi futbol oynamayı beceremezsen sadece defansla galip gelinmiyor her zaman.. Bu takım ankara maçlarını saymazsak 24 maçta sadece 30 gol atabilmiş.. Forvet oyuncularımıza verdiğimiz paraları yazmama gerek yok heralde.. Anadolu takımlarının da bursa için oynaması hiçbir şey ifade etmez sen 100 milyon euroluk takımlar kuracaksın 5-10 milyonluk takım sana hırs yapıp çelme takacak... Adam gibi oynarsan kimse sana çelme felan takamaz.. Burdaki tek gerçek kadromuzun kalitesidir.. Verdiğimiz paralarla doğru orantılı bir kadro yoktur, hocanın oynatmaya çalıştığı şeyle alakası olmayan bir kadroya sahibiz ve hocanın da kadroya göre bir strateji geliştirmek gibi bir niyeti yok.. Olay bu yani.. Bu arada geçen sene bizim şampiyonluğumuzu beğenmeyen ve laf edenler bu sene ligin kaç puanla bittiğine iyi baksınlar.. Hükmen yazılan ankara maçlarını çıkarıp bir karşılaştırsınlar bakalım nedir durum.. | |||
![]() |
![]() | #29 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | sen kasimpasa deplasmanindan galip ayrilamiyorsun, fener veya bursa deplasmaninda neyapacaksin?? kusura bakmayin ama busefer sampiyonluk hayaldanda öte, rakiplerimize göre kalan maclarin en zorlari bizde..... | ||
![]() |
![]() | #30 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2010
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | Alıntı:
__________________ Karanlık aydınlıktan yalan doğrudan kaçar, güneş yalnızda olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle kartallar yalnız uçar | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |