![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | inanmayip takimi sevmiyorsaniz gidin odanizin kapini kitleyin ve orda aglayin .. bir hafta kaybedince hemen istifa hemen isyan hemen sampiyon olmaz laflari..biz sezona okadar kötü basladiki lidere bilmem kac puan arkasindaydik simdi fazla degil ve birkac macimiz daha var..
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | ||
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 58 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Umudumu Yitirmiyorum Matematiksel Olarak Hala Şansımız Var Ve Futbol Olarakta Yapabilecek Güçteyiz ARtık 8 Haftada Hiç Puan Kaybetmemiz Gerekiyor Çünkü ; Bu Dakikadan Sonra Kaybedilen Puanın Telafisi YOK ! Bursa Bu Hafta Yenerse 6 Puan Fark Oluyor Bursanın En Az 2 En Çok 4 Maçta Puan Kaybedeceğini Düşünüyorum . Ama O Ara Bizim Ne Yapacağımız Çok Önemli Umarım Ligi 8de8 Galibiyet Serisi İle Bitiririz İNADINA BEŞİKTAŞ İNADINA KARAKARTAL ! | ||
| |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Sampiyon olsak ne yazar.. Denizli mutlaka gitmeli bu takimin basindan !!
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
| |
| | #5 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | zaten koca sezon 23 gol atmis bir takimin sampiyon olmasi hayal dan baska bisey olamaz, gecen sene ertugrulun kurdugu takimla sampiyon olan ve bu sezon ertugrul hocanin zamanindaki transferlerin 10 kati daha fazla para harcayarak transfer yaptiran sayin denizli nin basarisi ortada.. hem takimi borc batagina soktular hemde basari yok....denizli besiktasi düsünseydi coktan istifa emesi gerekirdi ama besiktasi düsünen kim hala sapkadan ayi cikarma pesinde ve ön planda hep kendini tutma sevdasi icinde...sampiyon olup denizli kalacaksa sampiyon olamyalim ve bu adama bir sezon daha katlanmayalim besiktas tarihinin en rezil sezonunu geciriyoruz koca sezon 23 gol atmak ne demek.. ben 1 macta 10 gol atan Besiktasi izleyerek büyüdüm ezeli rakiplerine karsi bile 4-5 gol atan Besiktasi izleyerek büyüdüm simdi birakin 4-5 golü son siradaki takima bile 2 gol atamiyoruz....defol denizli | ||
| |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2010 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | Dün akşamki maçın özetini izleyebildim. Şampiyonluk kovalayan bir takımın kasımpaşa gibi bir takımdan bu tip goller yemesi üzücü. Galip gelmemiz gerekn bir maçta berabere kaldık. Ama bu deyildirki artık şampiyon olamayız. Son 1-2 haftaya kadar bu ligde kimin şampiyon olacağı belli olmaz. Bir kaç felaket tellalı yüzünden taraftarımız galyana geliyor. Buda takım üzerinde olumsuz etki yapıyor. Son haftaya kadar sadece oynanan oyuna bakalım. Eğer takım eleştirilecekse o zaman eleştirelim. Yada yönetimi ve teknik adamı istifaya çağıralım. Ama şimdi takımı sonuna kadar destekleyelim. Ben inanıyorum ki bu sene yine mutlu sona biz ulaşacağız. Ve şuanda yönetim istifa diyenler denizli istifa diyenler o zaman en iyi yönetim ve teknik direktör bizde diyerek ortalıkta hava atacaklar | ||
| |
| | #7 | ||
| B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | besıktas taraftrı ne zman skora gore hareket edıyor... skor yorumcusu olmayınnn bıraz genıs dusunun... bu takım sampıyon olur veya olmazzz hıc onemlıı degıll... her sene sampıyon olacagız dıe bır kaale de yokk... bundan sonrası konusullmallıı ... bız cska kadar olmayıyorz veya bordo ve lyon kadar hadıı gecelım onları bır bencıfa bır fulham bır standart lıege.... mısyon ve vızyonunuz genıs tuttunn bızden daha kcuk kulupler yarı fınal ve ceyrek fınal oynuyorlar sız hala bu tkım neden sampıyon olmadı dyorsunuz..... benım besıktasım gumbur gumbur top oynasın ısterse 5 mac yenılsınn.... sadece skor taraftarlıgını bırakınn bu takım sezon basında berıı ııı top oynamıyor olsun sonutca besıktas besıktastır ve besıktası ölümüne dek sevecegızzzz...99 yıllıarda kapalının ustnde bır yazı vardı..SONSUZA DEK SEVILDIGINI BILLL YETER.. olay bu kadar basıtt
__________________ T3QİN | ||
| |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | evet eğer kazansaydık ciddi bir avantaj yakalıcaktık en önemli maçlarımızın 2 sinden biriydi kazanamdık ama mücadele ettik sağlık olsun beşiktaşım şampiyonluğu son maça kadar kovalar bundan eminim bazı arkadaşlar her zaman ki gibi felaket tellallığı yapsınlar 2-3 hfta snra lider fln olunca yine bu takım şampiyon olmaz derler.. şampiyon oluruz olmayız o ayrı ama bizim beşiktaşımıza sonuna kadar destek vermemiz gerek inşallah ben inanıyorum şampiyon olucağımıza oyunun dengeleri kaçınca toparlayamıyoruz biraz sorunumuz burda saha içinde onu yavaş yavaş öğrenmemiz lazım diğer maçlar içinde konuşuyorum.. yalnız tabata demedende es geçemicem hocam bu adam bu kadar formdayken bariz bir şekilde girdiği zaman patlıcak gibi oynarken neden hiç uzun dakika almaz anlamıyorum umarım bir bildiğin vardır hocam...
__________________ | ||
| |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | insallah bursayla cinconda puan kaybeder, yoksa isimiz gercekten cok zor olacak
__________________ | ||
| |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | sen kasimpasa deplasmanindan galip ayrilamiyorsun, fener veya bursa deplasmaninda neyapacaksin?? kusura bakmayin ama busefer sampiyonluk hayaldanda öte, rakiplerimize göre kalan maclarin en zorlari bizde..... | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |