![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Yaa arkadaşlar ne zamandır merak adiyordum bilen varmı bilmiyom ama ben maçları NTV den izliyom hiç kaçırmadım daha, TV sipikerleri söyledi Cabbar simit diye biri vardı tirübünlerde falan gösterdi sözleşme yapılacak dendi sonra ne oldu acaba bilen varmı?
__________________ Kudretin taraftarındır Renklerin onurundur En büyük silahın ise ahlakındır BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN | ||
![]() |
|
![]() | #14 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Murat Didin'den taraftara teşekkür Beşiktaş-İTÜ karşılaşamasının ardından Beşiktaş koçu Murat Didin şunları söyledi; ![]() "İTÜ maçında favori olmamıza rağmen tribünlerin bu kadar dolu olması bizi sevindirdi. Bu taraftar desteğiyle Şampiyonluğu sonuna kadar kovalayacağız. İtü'yü de tebrik etmek lazım. Çok iyi oynuyorlar. Oynadıkları basketle bulundukları yeri hak etmiyorlar." www.bjkhaber.net
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() |
Türkiye Basketbol Ligi'nde yapılan maçta Beşiktaş Cola Turka, İTÜ'yü 48 sayı farkla 101-53 yendi.. ![]() Karşılaşmaya her iki takımda sert savunma ile başladı. İlk periyotta ekipler savunmaları aşmakta zorlanırken Siyah Beyazlılar, bu çeyrekte hücumda varlık gösteremedi. İTÜ, dışarıdan sayılar bularak öne geçtiği karşılaşmanın 7. dakikasına 11-7 önde girerken, ilk periyot da İTÜ 11-7'lik üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıda Mithat Demirel, Barış Özcan ve Rodney Elliot ile hücum hattında olumlu sonuçlar alan Beşiktaş, Mithat ve Barış'ın attığı üçlüklerle 13. dakikada beraberliği yakaladı (15-15), Mİchael Wright ile iki sayı daha bulan Beşiktaş, karşılaşmada bir kez daha öne geçti (17-15). Savunmasındaki hataları ikinci yarıda tekrarlamayan Siyah Beyazlılar, Mithat Demirel'in üçlükleri ile bir ara farkı 21 sayıya kadar çıkardı. Oyunun bu bölümünde hücumdaki etkili oyunu ile dikkat çeken Beşiktaş, 36-13'lük seri sonunda soyunma odasına 43-24 önde gitti. İkinci yarıda rakibine hiçbir alanda fırsat vermeyen ve farkı koruyan Siyah Beyazlılar, rakibin cılız ataklarını geçiştirmekte zorlanmadı. Beşiktaş, Kimani Ffriend ile pota altında etkili olurken dışarıdan da bulduğu sayılarla 25. dakikada skoru 53-33 yaptı. Üçüncü çeyreğin son dakikalarında kazandığı faul atışlarını sayıya çeviren Beşiktaş, son dakika oynanırken Tolga Tekinalp'in attığı üç sayılık basket ile farkı 30 sayıya çıkardı ve üçüncü çeyreği de 66-36 galip bitirdi. Siyah Beyazlılar, karşılaşmanın son bölümünde tempoyu düşürdü. Oyundan iyice kopan İTÜ karşısında sayı bulmakta zorlanmayan Beşiktaş, son dakika içerisinde 44 sayı farka ulaştı (94- 50). Kartal, 100 sayıya ulaşmak için son 20 saniyede Mithat Demirel'in üçlüğü ile skoru 101-53 yaptı ve karşılaşmayı da bu skorla kazandı. Karşılaşmada Erdem Türetken 13, Tyron Ellis 4, Nedim Yücel 2, Michael Wright 15, Tolga Teminalp 12, Kimani Ffriend 6, Kerem Tunçeri 8, Barış Özcan 8, Rodney Elliot 13, Mithat Demirel 16, Umutcan Özyıldırım ise 4 sayı üretti. Salon: BJK Akatlar Hakemler: Çetin Artan xxx, Berk Torun xxx, Kaan Büyükçil xxx Beşiktaş Cola Turka: Kerem xx 8, Ellis x 4, Umutcan x 4, Nedim x 2, Wright xxx 15, Elliott xxx 13, Erdem xxx 13, Mithat xxx 16, Barış xx 8, Ffriend xx 6, Tolga xx 12, Eren x İTÜ: İsmail Tutu xx 8, Göker x 3, İsmail Çevik xxx 20, Enver xx 9, Evren x 4, Gökhan Taşdıvar xx 7, Vedat x 2, Eyüp x, Erdem x 1. Periyot: 7-13 Devre: 43-24 (Beşiktaş Cola Turka lehine) 3. Periyot: 66-36 İlk periyoru 13-7 geride kapayan Beşiktaş, ardından tüm inisiyatifi eline alarak maçtan 101-53 galip ayrıldı.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |