![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Greenpeace gibi birşeymi???? Veya ılımlı taraftar grubumu??? 3. Futbolcular ıslıklanmasın demişsin de; futbolcuları hemen asıp kesmiyoruz, Denizli maçında ıslığı hakkeden futbolcuyu ıslıkladık.. (Burada yanlış anlamışsın) 1 değil, 2 değil, 3 değil.. Beşiktaş formasını giyiyorsa onun hakkını vermeliler...
__________________ Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .! | ||
![]() |
![]() | #2 | |||
tabatanın avukatı ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | Alıntı:
daha mevkisinde oynadığı ilk 90dakikasında adam sahaya çıkarken ıslıklanıyor . nasıl iş bu ? boş bahaneler sayıyorsun bana sana protesto etme diyen yok hak edeni bizde ediyoruz ama protesto maç sonunda yapılır . ılımlı değiliz cska maçı sonrası olaylarını sonuna kadar savunuyoruz . ama oyun devam ederken ıslıklamak demek rakibi desteklemek demek . anlatabildimmi acaba ?
__________________ NE ARABA NE PARA NEDE MANITA BU ALEMDE KRAL TABATA | |||
![]() |
![]() | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Tabata'ya verilen para Tabata'nın DEĞERİ DEĞİLDİR.. Bu Tabata'nın suçu değildir YILDIRIM DERTÖRENİN suçudur... BEŞİKTAŞ'ın parasını sağa sola bu kadar vurdumduymazca savurmaya kimsenin hakkı yoktur.. Bu yanlışlıkta Demirören'in iiiicee kredisi tüketmiştir.. 1 değil, 2 değil, 3 değil 5 değil 10 değil.. YETER ARTIK.. Ayrıca psikoloji okudunmu bilmiyorum ama (ıslıklamak bazen futbolcuya "futbolcuya diyorum konu futbol" veya "insana" soğuk duş etkisi yaratabilir, silkeler, kendine getirirtir) Sürekli bir insanıda poh pohlarsan ŞIMARIR!!! Saygılarımla güzel kardeşim...
__________________ Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .! | |||
![]() |
![]() | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ YÖNETİM İSTİFA | |||
![]() |
![]() | #5 | |||
tabatanın avukatı ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | Alıntı:
sanki tabata senin takımının futbolcusu değilmiş gibi konuşuyorsun . hatta bi arkadaş ernst çi bi arkadaş finkçi bi arkadaşta serdarcı olsun oh ne güzel takım bölünsün hatta serdar özkan ayrı ernst ayrı tabata ayrı herkes ayrı bi takım olsun teke tek kapışsınlar bjk süper ligi diye olurmu ![]()
__________________ NE ARABA NE PARA NEDE MANITA BU ALEMDE KRAL TABATA | |||
![]() |
![]() | #6 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ YÖNETİM İSTİFA | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |