![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | bence sakaryanın bütün yabancıları kaliteli ama bizim formayıkaldırabilrlermi bilmiyorum.. cangele ve martinez özellikle de martinez bizim işimize yarayabilir..cangele yi cok iyi buluyorum geleceğin yıldızı olabilir.
__________________ ÖLüMLe YaŞaMı AYıRaN ÇiZGi, SiYaHLa-BeYaZı AYıRaMaZKi.. ![]() | ||
![]() |
|
![]() | #22 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | candele iyi topçu ama bizm eksik olan noktamız için sölüyorum kalecileri çok iyi maçı izledim topu oyunu güzel sokuyor reflexlere yer tutuşları runjeye beş basar runjede daha bunların hiç birini göremedim runjeye de yüklenmek istemezdim takım iyi gidiyor ama balık baştan kokar die bir tabir var balığın kokusunu ben taa sivastan alıyorum ama bu saaatten sonra yapacak birşey yok elimiz kolumuz bağlı runjeye güvenmekten başla çaremiz yok. bu arada sakarya yönetimine helal olsun ayakta alkışlıyorum helal olsun bizim yönetim ara transfer yapacaksa | ||
![]() |
![]() | #24 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Nedir bu bilgisizlik anlamiyorum. Tamam adam 4 sefer bacak arasi atti, cok iyi oynadi, ama her bacak arasi atan adami alsak her hafta 5 oyuncu degistiririz! Bir defa bu takimda zaten Delgado, Ricardinho ve KLeberson var, ikincisi ise bu adam sadece 1 mac boyle oynadi, bakalim 4-5 hafta nasil oynayacak? Her iyi mac cikaran oyuncuyu BJK'ya getirmek icin topic acsak bu forum coker vallahi, bence son derece gereksiz ve manasiz bir topic olmus...
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | ||
![]() |
![]() | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | alınması gereken forvet için (benim gönlümden geçen) tevezdir muhteşem bir forvet boboyu kiralarsak onu alabiliriz oynadığı takımdaki taraftarlar tarafından saldırıya UĞRADIKTAN SONRA TAKIMDAN AYRILMAYI DÜŞÜNÜYORMUŞ... | ||
![]() |
![]() | #26 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #27 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #28 | |||
![]() | |||
![]() |
![]() | #29 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Acilis postta gordugum kadariyla BJK'ya alinmasini istemissin. Ayrica bunu da 20-30 maclik yoruma gore degil, sadece 4 maca gore yorumlamissin. Topic acma nedenleri gordugum kadariyla budur, yoksa yaniliyor muyum? Ayrica laflarim sadece sana degil, bu tur gereksiz topicleri acan herkese. Zamaninsa Samir Nasri, Pablo Aimar, Alex icin topicler acilmisti, her kisi begendigi oyuncu icin bir topic acsa ne olur burasi? Ayrica topicin gerekliligine karar verecek kisi ben degilim, ama sonucta burasi bir forum ve herkes istedigini soyler, sonucta ben de herseyi Besiktasimizim ve forumun daha guzel gorunmesi icin soyluyorum, degil mi?
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() | #30 | |||
![]() neyse tarışmalar olacaksa futbol için besiktasın başarısı için olsun kardeşim sen niye bu topici açtın manasız gereksiz topic bilgisizsiniz siz forum sizlerle kirleniyor tarzı yaklaşımlarla olmasın. unutma herşey besiktas için. | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |