![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #14 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | yaaaaa bu haber dogruysa yazikkkkkkkkkkkkkk o dangalagin yerine mehmet topuz alinsin 2,5 milyonun üstüne biraz daha para koy git adam gibi topcu al ayrica ibrahim akinada gicik oluyorum besiktasi satti serfsiz kendi cikari icin | ||
![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | eger tigana bu adamı alırsa gercekten tiganaya butun guvenim biticek futbalu bilen izleyen butun insanlar bu adamın burda beşiktaşta kaybolup gidicegini gormuyorlarmı veysel sinan kaloglu yolu bunlar en basit ornekler yazık o paraya saglam 4 tane yabancı iii paralar verilsin yerli olarak sol kadana caner orta sahaya kelebersonu yanına mehmet topuz | ||
![]() |
![]() | #19 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | bence yönetim almayacak bu gökhan ı o kadar da bu işi bilmiyor olamazlar. bu adamdan bi cacık olmaz. gelmesiyle devre arasında gitmesi bir olur adamada yazık olur. her küçük takımın büyük golcüsü, büyük takımların büyük golcüsü olacak diye bir kural yok.
__________________ vatan toprağı kutsaldır, kaderine terk edilemez. M.K.Atatürk edenin ..... | ||
![]() |
![]() | #20 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |