![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Biraz eskiye gidersek rahmetli GAFFAR OKKAN'IN Diyarbakır halkı ve şehri için yaptıklarını ve nasıl Hakkın Rahmetine kavuştuğunu geçmişi bilenler hatırlar onun Diyarbakırspor 1.lige çıkması için verdiği insanüstü çabaları hepimiz gıpda ile seyrediyorduk fakat onun mücadele ettiği şehir ve taraftar bu insanlar olamaz araya fazlasıyla provakatörlerin girdiği muhakkak olan o ortamda Gaffar Okkan'ın kemiklerini sızlatacak en büyük hakaret tabiki İSTİKLAL MARŞIMIZIN ıslıklanması olayıdır bu hareketi bir yana koyup birde Bursa seyircisinin ilk maçta takındığı tavrıda eleştirirken Bursa'ya sinir olduğumuz için ön yargı ile yaklaşmayalım forumdaki herkez bilirki stad ve maç ortamlarında büyüyen bir kuşağın içinden geldiğimiz için bazı şeyleri tv kameraları atlar stad içinde,dışında Bursa'da tam anlamıyla ne olmuş tek taraflı bakmamak lazım şayet hakikaten Diyarbakır'a durup dururken bir tavır takındılarsa onu bilemem.Ayrıca aynı taşkınlıkları geçen sezonlarda ve bu sezon'un başında FB maçı öncesi stad dışında yaptılar resmen korsan gösteriye dönüşen olaylar oldu hadi Bursa kaşındı diyelim peki ortada birşey yokken niye FB'yede aynı tavrı takınıyorlar veya diğer kulüplere sorun burada.Kısacası Diyarbakır'da maçları fırsat bilip gövde gösterisi yapmak için sürekli hazırolda bekleyen PKK'NIN şehir kadrosu mevcut o yüzden bu tür olayları Diyarbakırspor'a değil militanlara bağlamak gerek.Biraz ağır oldu ama oraları azda olsa görmüşlüğüm olduğumdan söylemek zorunda kaldım. Gelelim Diyarbakırspor kulübü başkanın sitemine diyorki derbi maçlarındada bu tür olaylar yaşandı maç niye iptal edilmedide Diyarbakır'da edildi.Şunu atlıyor sayın başkan ben hiç bir derbide yan hakemin kafasına bu büyüklükde bir taş atıldığını görmedim bir avuç büyüklüğündeki o taşı siz kafanıza yeseniz acaba ne hissederdiniz?Ayrıca o büyüklükdeki taşları stada bir gün önceden organize şekilde stad içine sokulduğu aşikar.Ama başkan'ın demek istediğ bence şu maçlardı en sonki FB-GS maçındaki olaylar sonrası Bünyamin Gezer'in maçı niye iptal edemediğini anlattığı cümlelerdi,mesela GS-FB maçında nasıl dün içeri taşlar sokulmuşsa o zamanda tonlarca pet şişe su içeri sokulmuş maç 90 dakika GS seyircisinin pet şişe yağmuru içinde oynandı fakat maçı hakem iptal edemedi buna benzer emsaller geçmişte çok yaşandığı için Diyarbakı başkanı bunu anlatmaya çalıştı fakat ortamlar aynı değil bence ama düz mantıkla tabiki o maçlarıda emsal teşkil etmesi için tatil edilmeleri gerekirdi Diyarbakı'da doğal olarak tereddütsüz maçı iptal edebilen bir Hakem aynı şekilde bir Derbi maçınıda iptal edicek yüreği ortaya koymalılarki bundan sonrasında bilelimki hakemler gerçekten yürekliler. Toparlarsak dünkü olaylar beni şaşırtmadı çünkü ilk kez yaşanmadı.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |