![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Profesyonellik=Serefsizlik
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
![]() |
|
![]() | #12 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Su amatorce dusuncelerden ne zaman siyrilacagiz merak ediyorum, ilk geldiginde asilip kesilen Nobre simdi takimin en sevilen oyuncusu oldu! Volkan transferinin belki hickimsenin farkinda varmadigi cok buyuk avantajlari var: 1 Rustu'den sonra onun tek veliahti bizde olacak, 10 sene bizim ve Milli takimin kalesini koruyacak. 2 Yabanci kontenjani baska yere kullanabilecek. 3 FB'nin 1 yabanci kontenjanini mahvetmis olacagiz. 4 Ustelik bu adami bedelsiz, hic para odemeden alip darbe vurmus olacagiz. Bunlari kimse mi dusunmuyor?
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | ||
![]() |
![]() | #14 | ||
Guest
| yaaa tamamen saçmalık diyorum...siz nobreyi nasıl içinize sindirdiniz..adam şuan bir beşiktaşlı gibi mücadele etmiyormu...şuan nobre fenerle özdeşleşen bir futbolcuydu...volkanın gelmesini tamamen desteklerim..profosyenellikte bu var...tümer gitti bikaç maç oynadı şimdi ne yapıyor...nobre bizde banko oynuyor...runjeye asla forza demem o yüzden en akıllı transfer volkan olur inşallah alınır...volkan beşiktaşa geldiğinde başarılı olduğunda ne diceksiniz ??? ne yapacaksınız ?? saçmalıkları bırakın...volkan sesini çıkarmamış evet..fenerliyim de dememiş..şuan fenerin oyuncusu...sessiz kalmış...başka ne demesini bekliyorsunuz...tamamen saçmalık diyorum..benim için saçmalıktan öteye geçmemiş bir konu...ama herkezin fikirlerine saygı duyarım...sen öyle düşünüyorsan bişey diyemem... | ||
![]() | #15 | |||
Guest
| Alıntı:
| |||
![]() | #16 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | bazı arkdaşlarım fener veya gs den oyuncu almaya karşı çıkabilir ancak bence önemli olan rakipten gelen değil bize ne kadar güç sağlayacağı bakın nobreye ilk geldiğinde kıyameti herkez kopardı ama sonuç ortada önemli olan sahada mücadele beni tek ilgilendiren bu ayrıca volkanı Beşiktaşımda izlemek isterim saygılar bu benim görüşüm | ||
![]() |
![]() | #18 | |||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #19 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
2 zaten kontenjanimizda yer var..illede türk kalecisi diyorsan süper ligde ne kaleciler var 3 bizim transfer politikamiz fb ye darbe vurmak egildir olamazda 4 volkan ilk fenerle görüsecek bu belli..madem iyi kaleci ise fener neden göndersin?? illede alalim denilse bonservis bedeli kadar para verilecek?? valla görünen o ki türkiyede her serefsizlik (yukaridaki arkadasin dogru tespiti) profesyonellikle kapatiliyor...profesyonellik öleyse biz amatör kalalim arkadas...
__________________ bjkliyiz | |||
![]() |
![]() | #20 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
1 Rustu 45 yasina kadar oynayamayacagina gore onun veliahti Volkan'dir, ayrica son maclarda aldi kaleyi ve birakmiyor. 2 Yer mi var? Su an tek acik yer var, ama bize hem sol kanat, hem onlibero, hem forvet, hem stoper lazim, nasil yer var? 3 Sen guclenirken rakip de zayiflarsa bu buyuk bir avantajdir. 4 Orasini BJK yonetimin isi. Ayrica Nobre bu takima geldiginde Inonu'ye gitmem, gol attiginda da sevinmem diyen arkadaslar vardi. Ayrica bu profesyonellik yeni cikan birsey falan da degil, 15 sene evvel de vardi uc buyukler arasinda takim degistiren, simdi de var. Bunu serefsizlik yapan fanatik taraftarlar, baska birsey degil!
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |