![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
Sonuna Kadar Haklisin.....
__________________ SIYAHIN ZINDAN OLSUN BEYAZ AYDINLIK, HERKESE NASIP OLMAZ BESIKTASLILIK!!! Emege Saygi Lütfen, bi "TESEKKÜR EDERIM" yeter.... | |||
| |
| | #2 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | |||
| |
| | #4 | ||
| Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() | bazı arkdaşlarım fener veya gs den oyuncu almaya karşı çıkabilir ancak bence önemli olan rakipten gelen değil bize ne kadar güç sağlayacağı bakın nobreye ilk geldiğinde kıyameti herkez kopardı ama sonuç ortada önemli olan sahada mücadele beni tek ilgilendiren bu ayrıca volkanı Beşiktaşımda izlemek isterim saygılar bu benim görüşüm | ||
| |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bazilari benim yazimi dogru dürüst okumamis ve anlamamis...ben yazimda acik acik volkani beyeniyorum dedim, ve hayata kötü bir kaleci diye bir sey de diyemem, adam cok ii bir türk kalecisi, ama benim kizdigim sey, bu forumda son haftada fenerin transferleri üzerinde konu acildi, herkez bir volkan askina düstü, ve bence bu bizim takima zarar veriyor..ayrica ocak ayina girelim ozaman konusuruz dedim, cünkü su anda gelen yok gidende yok, ee volkan sezon sonunda gelirse gelir, yani simdi volkani konusarak yanlis yapiyoruz...daha o kadar cok mac varki, o kadar sey olabilirki, simdiden konusmak yanlis, yazimi tekrar okuyun, ve anlayin!!! ve profesyonellik isine bir sey yazdim bile, yani her oyuncu tümer gibi degil , tümer bizle konusmadan fenerle konusup anlasti, volkan ama önce fenerle konusayim ondan sonra bakariz diyor...ayrica nobrede önce fenerle anlasamadi ondan sonra bizle görüstü, iste profesyonelik budur!!fark ortada!!!!!!!!!
__________________ Sana gelmediğim gün, öldüğüm gündür benim | ||
| |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | adamlar fatih tekkeyi trabzondan, hasan sasi galatasaraydan, ve tümeri bizden almaya kalkisdilar..sadece tümeri alabildiler, cünkü tümer satilik mal...bizim takimimiz ligede3. sirada ve ben bu takima inaniyorum.......................... doğru demiş helal sana güzel kız aynen devam
__________________ BEŞİKTAŞ SEVGİSİ EZANLA BAŞLADI SELAYLA BİTER KARAKARTAL | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |