|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
03-04-2006, 12:17 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 21 |
Siyah-beyazlı takımın sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan tecrübeli yıldızı Tümer Metin, yönetime Türkiye içinde başka bir takıma gitmeme konusunda garanti verdi. Ankara'da Asbaşkan Kıvanç Oktay ile özel bir görüşme yapan Tümer'in, daha önce açıkladığı gibi sadece Avrupa'ya gitmeye sıcak baktığını söylediği belirtildi. 'Sadece Avrupa'ya' Ankaragücü maçında Beşiktaş'ı galibiyete taşıyan başarılı futbolcu, Asbaşkan Oktay'a yönetimden bir talep gelmesi durumunda şartlı olarak boş sözleşmeye imza atabileceğini de bildirdi. Galatasaray'ın yakından ilgilendiği siyah-beyazlı oyuncunun, "İstiyorsanız şimdi boş mukaveleye imza atayım, sezon sonuna kadar da siz de kalsın. Eğer Avrupa'dan iyi bir teklif gelirse, sözleşmeyi yırtıp, atarsınız. Gidersem sadece Avrupa'da bir takıma giderim" ifadelerini kullandığı öğrenildi. Kıvanç Oktay da, Tümer'in Türkiye'de Beşiktaş'tan başka bir takımın formasını giymeyeceğini dile getirdi. Oktay, "Eğer Avrupa'ya transferi gündeme gelirse biz de yönetim olarak kendisine destek veririz. Ancak bu tür yetenekli oyuncular ender yetişiyor, kaybetmemek gerekir" diye konuştu. 03.04.2006 Kaynak : Milliyet | ||
|
03-04-2006, 12:34 | #2 | ||
B J K Üyelik tarihi: Jan 2006
Tecrübe Puanı: 20 | Kivanç ile Tümer bir Halı Saha maçı alsınlar orada oynasinlar Bizim sahada yüzü 5 karış hem kendi takim arkadaslari hemde millete cins cins bakan cani istediginde oynayan cani istemediginde cins cins konusan birine ihtiyacimiz bence yok bu kim olursa olsun bize can ile baş ile her an Sezonun %80inde hizmet verecek oyuncular lazim Tümer saol var ol abicim istersen git siirt köy hizmetleri YSE sporda oyna TR de oynamazmiş Gözlerim Yaşardı.. Bize Son 2 sene acı cektiren yönetimde futbolcularda gitsin! | ||
03-04-2006, 12:46 | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 20 | Herkesin kendi fikridir beğenirsiniz beğenmezsiniz ama tümer karakterli bir oyuncudur her nekadar taraftar çok sevmesede ben tümerlerin Türkiyede bir elin parmaklarından fazla olmadığına inanıyorum Adam erkekçe yurt dışına gideceğini tabi olursa gitmezse bu takımda devam edeceğini söledi ama bizim kör ve yanlı basın aldı onu tümer BJK yı bırakıyo yok Aslan oluyo diye taraftarımızı boş haberlerle taraftarla arasını açtı zaten basında BJK lı olan gazete yok asıl sıkıntı burda bizim haberler basında pire deve oluyo eziklerin bu tip haberleri ise deve bile olsa pire yapılıyor. saygılar
__________________ Kudretin taraftarındır Renklerin onurundur En büyük silahın ise ahlakındır BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN | ||
03-04-2006, 13:05 | #5 | ||
B J K Üyelik tarihi: Jan 2006
Tecrübe Puanı: 20 | Abicim anlatmak istedigim şu Tümer Metin nereye giderse gitsin bizene bize verecegi bişi olduguna inanan varsa ciksin şunu şunu verir desin tümer metin verecegini vermiştir bundan sonra takıma zarardan başka bişi veremez bunuda haraketlerinden görebiliyoruz. Ne çabuk unuttuk Tümerin yedigi kartlari disipsizligini? Abi delikanli adam ya tümer öylede olsun gitsin avrupada mi amerikadami yeni papua gine demi nerede oynarsa oynarsin benim görüşüm Tümer in Beşiktaşa verecegi bişi kalmamiştir. Eline Kolunu Diline Kramponlarina Saglık. | ||
03-04-2006, 14:48 | #7 | ||
Kıdemli Kartal Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 24 | Kıvanç Oktay, "Tümer bir yere gidemez" Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Kıvanç Oktay ise Tümer'in sözleşmesinin sezon sonunda biteceğini ve bu konuda birçok spekülasyon yapıldığını söyledi. Tümer'in yurtdışına gitmek istediğini geçen seneden beri söylediğini ifade eden Oktay, ''Yurtdışına gitme durumu olmazsa zannetmiyorum ki Beşiktaş'tan başka takımda oynasın. Birkaç hafta önce Türkiye'de bu konuşmalar başladığında kendisi bana geldi. (Sözleşmeyi imzalayayım ama yurtdışından bir talep gelirse sözleşmeyi yırtar atarsınız) dedi. Tümer, taraftarın önünde kötü gösterilmek için (Galatasaray'a gitmek istiyor) diye spekülasyonlar yapılıyor. Bunlar doğru değil'' diye konuştu. kynk: bjkhaber.net
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
04-04-2006, 05:01 | #8 | ||
Banned Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 0 | Tümeri eskiden severdim ama bazı taraftar arkadaşlarımaza yaptıklarını forumlarda okuduktan sonra gözümden düştü. taraftarın sevgisine karşılık vermedi. hatta ters tepkiler verdi. pascalın ruhunun zerresi olsa böyle şeyler yapmazdı. gitsin bence. tigana onu aratmayacak oyuncular alacaktır. | ||
04-04-2006, 09:01 | #9 | |||
Banned Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 | Alıntı:
__________________ Ses Etmesemde Öfkem Saklı Sana Bakışlarımda Bir Tokat Atıp Gitmek Vardı Ama Alacağın Olsun O Da Değmezdi Sana. | |||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |