02-10-2006, 04:14
|
#11 |
Guest | Alıntı: SiNCe_1903´isimli üyeden Alıntı
yav özkaynaklarımıza niye bakmıyoruz ki Ramazan Kurşunlu var yav niye hiç aklınıza gelmiyor Bosque görev verdiginde alnının akıyla cıktı işin içinden tamam tecrübe problemi var diebilirsiniz ama kiralık gittiğinde bu acıgı kapatmıştır bence o kadar parayı harcayacaz bi de uyum sorunu şunu bunu bekleyecez hiç geregi yok | ramazanda hiçbizaman beşiktaş kalesini kaldıracak kapasiteyi göremedim...ben hala ve hala diyorum alabilirlerse eziklerden Volkan Demirel kesinlikle alınmalı...bazı arkadaşlar demş yaptığı falan diye ona bakarsak nobrenin ali güneşin butakımda hiç olmaması gerkeiyordu...bırakın bu işi volkan kötü kaleci değil..eziklerde yedek olmasının sebebini başka şeylere bağlıyorum...volkan alınırsa uzun süre kaleci sıkıntısı çekmeyiz ve yabanc kontenjanı boşalmış olur...sonra benim anlamadığım diğer bir olay beşiktaş yönetimi nasıl volkan ünlü gibi genç bir kaleciyle ve schalkeadan gelen kaleci ile sözleşmesini fesheder anlamıyorum...ramazan aynı kalırdı ama volkan ünlü şans buldukça kendini geliştirirdi...arkadaşlar hala başka kalecilerden bahsediyorsunuz..runje fransada yılın kalecisiseçilmiş birisi ama uymadı uyum sorunu yaşadı...o yüzden riske girmek yersiz..alınabilirse volkan demirel o olmazsa da sakaryadan martinez alınabilir...ve yedek kaleci olan murat şahin gönderilmeli geri volkan ünlü ile sözleşme yenilenmeli diye düşünüyorum.... |
| |