Alıntı: KANREVAN´isimli üyeden Alıntı
ramazanda hiçbizaman beşiktaş kalesini kaldıracak kapasiteyi göremedim...ben hala ve hala diyorum alabilirlerse eziklerden Volkan Demirel kesinlikle alınmalı...bazı arkadaşlar demş yaptığı falan diye ona bakarsak nobrenin ali güneşin butakımda hiç olmaması gerkeiyordu...bırakın bu işi volkan kötü kaleci değil..eziklerde yedek olmasının sebebini başka şeylere bağlıyorum...volkan alınırsa uzun süre kaleci sıkıntısı çekmeyiz ve yabanc kontenjanı boşalmış olur...sonra benim anlamadığım diğer bir olay beşiktaş yönetimi nasıl volkan ünlü gibi genç bir kaleciyle ve schalkeadan gelen kaleci ile sözleşmesini fesheder anlamıyorum...ramazan aynı kalırdı ama volkan ünlü şans buldukça kendini geliştirirdi...arkadaşlar hala başka kalecilerden bahsediyorsunuz..runje fransada yılın kalecisiseçilmiş birisi ama uymadı uyum sorunu yaşadı...o yüzden riske girmek yersiz..alınabilirse volkan demirel o olmazsa da sakaryadan martinez alınabilir...ve yedek kaleci olan murat şahin gönderilmeli geri volkan ünlü ile sözleşme yenilenmeli diye düşünüyorum.... | Katılıyorum wolkanın as oynamama sebebi 1.fbliler gerizekalı 2.milli takımda fbde oynamdığı için almıyolar 3.bir kaleci yıldızını çürütmek istyolar çünkü azize ve saz arkadaşları türkiyeye düşman
__________________ ŞAMPİYON OLALIM BU SENE,UÇALIM GÖKLERE,KOYALIM CİMBOMA FENERE,BİR ÇİZİK ATALIM DERTLERE |