![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #91 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Feb 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() |
'Hak eden kazansın' Sergen Yalçın, son günlerde alevlenen şampiyonluk tartışmaları için "Hak eden kazansın. Şampiyonluk yarışı bizi ilgilendirmiyor. Biz kendi işimize, yani Türkiye Kupası'na bakıyoruz ve amacımız bu kupayı kazanmak. Gerisi bizim için önemli değil" dedi. Sergen, finalin oynanacağı yer için ise "Almanya'da oynanması mantıksız. kaynak:fotomac hakkaten ne almanyası be kardeşim super cup orda oynansın | ||
![]() |
|
![]() | #93 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() |
Beşiktaş'ın yıldızı Sergen Yalçın, şampiyonluk yarışıyla ilgili konuştu. ![]() Sergen Yalçın, son günlerde alevlenen şampiyonluk tartışmaları için "Hak eden kazansın. Şampiyonluk yarışı bizi ilgilendirmiyor. Biz kendi işimize, yani Türkiye Kupası'na bakıyoruz ve amacımız bu kupayı kazanmak. Gerisi bizim için önemli değil" dedi. Sergen, finalin oynanacağı yer için ise "Almanya'da oynanması mantıksız. Olimpiyat Stadı'nda olabilir" yorumunu yaptı. Kaynak: www.bjkhaber.org | ||
![]() |
![]() | #94 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Fenerbahçe - Denizli Spor:Halis Özkahya, Erhan Sönmez, Ömer Faruk Yeşil Beşiktaşımız - G.Antep Spor : Çetin Sarıgül, Hakan Atilla Gökbilgin, Alper Ulusoy Bu ismini en azından benim duymadığım hakemlerin Fortis Türkiye Kupası yarı final maçlarına verilmesi sizcede federayonun bu maçları önemsemediği anlamını taşımazmı? Acaba Ulusoy yine geçmişten gelen her şeyi değiştirmeyemi çalışacak.
__________________ YAĞMURLU BİR GÜNDE GÖRMÜŞTÜM SENİ ÜSTÜNDE ÇUBUKLU FORMALAR VARDI BİR ANDA TUTULDUM AŞIK OLDUM BEN HAYATIN ANLAMI SİYAH BEYAZDI | ||
![]() |
![]() | #98 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Futbol Takımımız, Çarşamba günü Gaziantepspor ile oynayacağı Fortis Türkiye Kupası yarı final rövanş maçının hazırlıklarına başladı. Ligin 30. haftasında oynanan maçta Gaziantepspor ile deplasmanda 2-2 berabere kalan Futbol Takımımız, rakibini Çarşamba günü Fortis Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında ağırlayacak. Ekibimiz, ilk maçı deplasmanda 3-1 kazanmıştı. Takımımız, Kupa maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı. Dünkü maçta oynayan futbolcularımız düz koşu yaptı. Diğer oyuncularımız ise 5'e 2 pas ve şut çalışması yaptıktan sonra yarım sahada çift kale maçla idmanı tamamladı. Sakatlığı bulunan Tümer Metin, takımdan ayrı olarak düz koşu yapmakla yetindi. Ekibimiz, Gaziantepspor maçının son hazırlığını yarın saat 16.00'da yaptıktan sonra kampa girecek.
![]() | #100 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Bunuda yenemezlerse pes yani kupayidami cok göruyorlar bize acaba?
__________________ Ses Etmesemde Öfkem Saklı Sana Bakışlarımda Bir Tokat Atıp Gitmek Vardı Ama Alacağın Olsun O Da Değmezdi Sana. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |