![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bu adamin en kötü hali bile klebersondan iyidir..
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
![]() |
|
![]() | #34 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Türk olduğu için alınabilir.Ama kesinlikle çok yüksek bir ücret verilmemeli.İyi bir fiyata gelirse gelsin ama 5 milyon euro falan o parayı ben Mavuba'ya veririm alırım.Ama Ocak'ta mutlaka düşünülmeli Aurelio da.İyi bir ön libero.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
![]() | #35 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Kleberson ile Aurelio çok farklı tipte oyuncular.Kleberson Aurelio'dan çok daha teknik bir oyuncu ayrıca ön libero da değil bence.Beşiktaş'ta zorunluluktan yanlış yerde oynuyor.Marco daha çok düz paslar yapıyor ama yanında Appiah gibi bir oyuncu olduğu için sırıtmıyor.Bize de Aurelio gibi bir oyuncu gelirse Kleberson'u da biraz öne çıkarırız ve Appiah gibi sürpriz goller atabilir.Appiah'tan hiç bir eksiği yok.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
![]() | #36 | |||
Guest
| Alıntı:
| |||
![]() | #37 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Appiah'ı ben de çok beğeniyorum.Hatta net söyleyeyim.F.Bahçe'de Tuncay ile beğendiğim tek isim Appiah.Ama bize şu anda sadece koşan,top kapan ve en yakınına çabuk pas atabilen bir isme ihtiyacımız var.Makelele,Mavuba,Giunti tarzında bir isim.Kleberson zaten Appiah gibi özellikleri aynı onla.Beşiktaş Kleberson'u Appiah gibi hücumda kullanırsa daha çok fayda alır Kleberson'dan.Ama bunun için çok koşan bir ön liberoya ihtiyacımız var.Bu şimdilik Koray olabilir ama o zaman da defans boş kalıyor.O yüzden Mavuba,Aurelio gibi bir defansif orta saha lazım bize.
![]() |
![]() | #38 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() | |||
![]() |
![]() | #39 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | arkadaslar yapmayın ezikler adamı türk yapmış bırakırlar mı hiç,5 milyon verecek halimiz de yok,bu haberlere inanıp içinde aurelio nun olduğu bir beşiktaş kadrosu yapmayın bari
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #40 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |