![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #71 | ||
Guest
|
Serhat aşkı bitmiyor Devre arasında takıma takviye yapmaya hazırlanan Beşiktaş'ta Tigana'nın raporu doğrultusunda Serhat Akın'a teklif götürüldüğü öğrenildi. Yeteri kadar şans bulamadığı için Belçika'nın Anderlecht takımı ile Ocak ayında yollarını ayıracak olan milli futbolcuyla temasa geçen siyah beyazlı yönetim, gol sıkıntısını Serhat Akın ile çözmeyi planlıyor. Eski Fenerbahçeli futbolcu daha önce Beşiktaş'tan teklif aldığını resmen açıklamıştı. | ||
|
![]() | #72 | ||
Guest
|
Yine yeni yeniden ![]() Beşiktaş’ta transfer rüzgârı sert esiyor. Sezon başında 8 futbolcuyu renklerine bağlayan Siyah-Beyazlılar, devre arasında da kadrosunu güçlendirmek için düğmeye bastı. Teknik direktör Jean Tigana’nın verdiği rapor doğrultusunda harekete geçen yöneticilerin Serkan Balcı, Serhat Akın, Fabio Luciano, Servet Çetin, Bekir İrtegün gibi isimlerle ilgilendiği biliniyor. Transferde ince eleyip, sık dokuma kararı alan yönetimin son hedefi belli oldu: Kayserispor... Başkan’ın hayali Daha önce birçok kez “Bu sezon isteyip de alamadığımız tek futbolcu Mehmet Topuz” diyen Başkan Yıldırım Demirören’in, milli futbolcu için hiçbir fedakârlıktan kaçmayacağı öğrenildi. Teknik direktör Jean Tigana’nın da beğenisini kazanan milli futbolcu için resmi girişimlere başlandı. Siyah-Beyazlı yönetim ayrıca Kayserispor’un yıldızları Gökhan Ünal, Bülent Bölükbaş ve Fatih Ceylan için de nabız yoklamaya başladı. Sağlam onay verince... Sezon başında 4 futbolcu için Kayserispor’un kapısını çalan Beşiktaş, teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın, “Eğer oyuncularım giderse görevi bırakırım” sözleri sonrası sonuç elde edememişti. Ancak önceki gün başarılı çalıştırıcı “Satılmayacak oyuncumuz yok. Yeter ki transfer hem oyuncularımızın, hem de kulübümüzün çıkarları doğrultusunda gerçekleşsin. Her futbolcunun bir değeri vardır. Bedeli ödeyen transfer yapar” açıklamasıyla umutlandı. Murat Aksu görüşecek Beşiktaş İkinci Başkanı Murat Aksu, Sağlam’ın fikir değiştirmesi üzerine harekete geçti ve Kayserisporlu yöneticilerle temas kurdu. Aksu’nun bugün Sarı-Kırmızılı yetkililerle görüşüp transfer konusunda ciddi bir adım atacağı bildirildi. Bilindiği gibi Mehmet Topuz ile Gökhan Ünal’a daha önce Galatasaray da talip olmuş, ancak Kayserispor Başkanı Recep Mamur bu transferin gerçekleşmeyeceğini söylemişti. Orhan YILDIRIM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
![]() | #75 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | alın fener aşıkları bide başka birini bulun.... ya git mehmet t. al hamit a. al ama bizimkiler servetti serkandı serhattı hep fener eskilerinin peşinde
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() |
![]() | #78 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ezik patentli hiç gelmesin mümkünse de serhat la topuz aynı bölgenin oyuncusu bi de burak war....
__________________ ![]() Zirvelerde kartallar da bulunur, yılanlarda. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir. | ||
![]() |
![]() | #80 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | ya bu fener artıklarını toplayarak kadro oluşturulurmu ya. anlamıyorum yönetim ne yapmaya çalışıyor.
__________________ Aklımda birtek sen, Fikrimde birtek sen, Ne farkeder KARTAL, Sen hergün yenilsen, Uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken, Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım Senden | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |