![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Guest
|
Serhat aşkı bitmiyor Devre arasında takıma takviye yapmaya hazırlanan Beşiktaş'ta Tigana'nın raporu doğrultusunda Serhat Akın'a teklif götürüldüğü öğrenildi. Yeteri kadar şans bulamadığı için Belçika'nın Anderlecht takımı ile Ocak ayında yollarını ayıracak olan milli futbolcuyla temasa geçen siyah beyazlı yönetim, gol sıkıntısını Serhat Akın ile çözmeyi planlıyor. Eski Fenerbahçeli futbolcu daha önce Beşiktaş'tan teklif aldığını resmen açıklamıştı. | ||
| | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 27 ![]() | alın fener aşıkları bide başka birini bulun.... ya git mehmet t. al hamit a. al ama bizimkiler servetti serkandı serhattı hep fener eskilerinin peşinde
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
| |
| | #5 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | serhat merhat hikaye bi dönem servet diyorlardı şimdi de sayfada boş yer kalınca serhat yazıyorlar.
__________________ Aklımda birtek sen, Fikrimde birtek sen, Ne farkeder KARTAL, Sen hergün yenilsen, Uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken, Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım Senden | ||
| |
| | #9 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | Alıntı:
sen bunun icin birakarim dioosan zaten hic tutmamissindir !!!!!!!!! unutma GEL NE OLUR SA OLSUN GEL
__________________ BI fenerli OLARAK YASAMAKTANSA BESIKTASLI OLARAK OLMEYI TERCIH EDERIM | |||
| |
| | #10 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | ya ben serhatın bize faydalı olacağına inanmıyorum ama bu gidişle alınacak heralde.. ![]()
__________________ SIRADAN Bİ İNSANIM;AMA ÖN SIRALARDAN..KAH ÇIKARIM GÖKYÜZÜNE SEYREDERİM ALEMİ,KAH İNERİM YERYÜZÜNE SEYREDER ALEM BENİ... siyah beyazölüm yaşam | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |