![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Bencede Serhat AKIN ama bana göre serhat beşiktaşta ne kadar başarılı olur bilmiyorum. Düşündüğüm zamanda bana az da Olsa İlhan Mansız ın tarzında futbol oynaması heyecanlandırmıyorda değil.kim bilir belki yeni bi sevlgilide olabilir... ![]() | ||
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | art of football'u ben de duymuştum ama inşallah bahsettiği futbolcu serhat değildir. istemiyorum bu adamı. takımda yedek kaldı diye sorun çıkarıyor gitmek istiyor. bizde o bölgede oynayan burak var ali tandoğan da gerçek yerine döndü iyi form tuttu. bunlar varken gidip serhatı almak çok yanlış olur. takımda hiç olmadık yere problem oluşturur. üstelik eski ezik. umarım nihat ya da nuri şahindir bu bahsettiği kişi.
__________________ ![]() | ||
| |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | abi senin çogu yorumuna katılıyorum.fikirlerindende futboldan anladığın belli oluyor ama bi sorum olacak sana profesyonel olduktan sonra ve bi takımda kaşarlandıktan sonra hala ilk tuttuğu takımda kabul edilebilir mi?yanlış anlama beni bende serhatı cok ister ve begenirim fakat soyle bişeyde var sergende fenerliymiş.. | ||
| |
| | #5 | |||
| Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
| |
| | #6 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
ama serhat fenerbahçeden başka takıma donmem falan diodu.kadıkoyun boğası falan deniyordu.benim kafamdakiler soru işareti sadece yanlış anlama yani.Ben serhatın ilk bjk ye gelmesini isterdim inanılmaz begendiğim bir oyuncu ve inonude taraftarı inanılmaz hareketlendireceginede eminim.. ...::: Serhat AKIN Resmi Web Sitesi :::... bu linkede girip kendi sitesinden okuyabilirsin.fenerli oldugunuKonu KEREM tarafından (29-11-2006 Saat 01:51 ) değiştirilmiştir.. | |||
| |
| | #7 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | çok iyi beşiktaşlı ali erene yalandan kırmızı kart göstertip,inönüde boğa işaretleri yapmaz kardeşim,o gitsin anderletch'inde yedek yyedek oyansın,serhat gibi tuncay gibi pis adamları istemem bu takımda..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
| |
| | #8 | |||
| Guest
| Alıntı:
Almanya İkinci Lig takımlarından FC Köln’ün yeni teknik direktörü Christoph Daum, Serhat Akın’ı gündemine aldı. Van Holsbeeck, "Bilgimiz yok" Alman teknik adam, Belçika Birinci Ligi takımlarından Anderlecht’te forma giyen Serhat Akın’ı FC Köln’e transfer etmeyi planlıyor. Anderlecht Kulübü Menajeri Herman Van Holsbeeck, transferle ilgili olarak yaptığı açıklamada, Anderlecht Kulübü’nün bu konuyla ilgili bir bilgisinin olmadığını belirterek, "Serhat’a ilgi varsa kulüp olarak transferde çok sert bir tutum sergileriz. Bu konuda, şartlarımızı lehimize kullanacağız" dedi. Serhat, "Anderlecht hala benim kulübüm" Öte yandan, Almanya’da tedavi olan yıldız futbolcu Serhat ise kulübüne karşı herhangi bir kırgınlığının olmadığını söyledi. Devre arasında Anderlecht Kulübü’nden ayrılmayı düşündüğünü belirten Serhat, "Ben çocuk değilim. Anderlecht hala benim kulübüm ve patronum. Ayak bileğimdeki sakatlık geçtikten sonra antrenörüm Vercauteren ve kulüp menajeri Van Holsbeeck ile masaya oturup bir çözüme varacağız" diye konuştu kaynak e-kolay.net> Fanatik | |||
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |