|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
27-04-2006, 19:29 | #42 | ||
Tecrübe Puanı: 20 | benimde sülale komple siyah-beyaz,fakat babamda futbolcu olduğu için geniş düşünüp olayı beni annemle ilk gese sonra febe maçlarına götürmüşler,ikisinde de ağlamışım,en son inönüye götürmüşler ve orda gülücükler dağıtmışım her tarafa,o gün bu gün Beşiktaşlıyım işte ve gurur duyuyorum takımımla.ölümüne BEŞİKTAŞ..
__________________ Bazı ölümler uzun, Bütün hayatlar ÇARŞI'ymış!!!! | ||
28-04-2006, 13:16 | #44 | ||
Tecrübe Puanı: 21 | ben 4-5 yaşlarındaydım ve bu dönemde efsanevi gordon milne zamanındaydı küçüklüğümde hep beşiktaşın başarılarını bliorum mahalledeki abiilerle topm oynarken bana hep derlerdi ki olum sen beşiktaşlı ol hiç üzülmessin dediler o günlerden beri kanımda beşiktaşlılık ruhu geziyor...ve düşündüğümde de diyorum ki kendi kendime iyiki beşiktaşlıyım iyi ki beşiktaşlı olmuşum diyorum..ve hiç pişman da deilim hayatta pişmanlık duymadığım tek şey belkide beşiktaşlı olmamdır... ölümle yaşamı ayıran çizgi siyahla beyazı ayıramazki.. | ||
29-04-2006, 19:38 | #45 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | Babam BEŞİKTAŞlıydı ama ben fanatik olmayım die fazla belli etmezdi hala muhalefettir maçlarda falan ben Beşiktaşlı değilim der ama benden çok üzülür Zaten Beşiktaşlıyımdım ama son noktayı koyan doktor amcam(teyzemin kocasına tüm aile öle derdi) hasta BEŞİKTAŞlıydı ve bana formalar atkılar anahtarlıklar alarak içime işledi bu sevigiyi Ona çok teşekkür ediyorum. Toprağın bol olsun doktor amcam | ||
29-04-2006, 21:01 | #46 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | ben doğduğumdan beri beşiktaşlıyım ama babamın büyük payı war...babam bana bi bjk dedi bende arkasını getirdim...akrabalarım şekerdir oaradır vererek gese li veya fb li yapmak isterlerdi beni o zaman çocuk halimle bile olsa kabul etmezdim....BEŞİKTAŞK'IM DOĞUŞTAN GELİYOR YANİ...bu arada benim babam tarafım tamamen BEŞİKTAŞLI ama anne tarafımdan enişteler falan da tamamen geseli... | ||
27-05-2006, 13:01 | #49 | ||
Banned Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 | Beni besiktasli yapan kisi kuzenimdir, hasta bi besiktaslidir kendisi, onunla birgun mac izlemeye gittmistik bjk-ezik macina. o gunden beri Besiktasliyim. herhalde 6-7 yasindaydim. ha bu arada bizim peder fenerlidir cok ugrasmisti fenerli olmam icin ama olmadi iyikide olmamis, simdi ise bjk - ezik maclarinda kavgamiz var Ölumune Siyah - Beyaz
__________________ Ses Etmesemde Öfkem Saklı Sana Bakışlarımda Bir Tokat Atıp Gitmek Vardı Ama Alacağın Olsun O Da Değmezdi Sana. | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |